Man of Steel

yeginli
yeginli

30 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthiş diyorum. İlk Superman i çekmişler ve bilgisayar efektleri vesaire zaten inanılmaz ama film olarak da çok başarılı, kaçmaz.
Zeynep Karabulut
Zeynep Karabulut

10 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel oyuncu kadrosuyla bu kadar yetersiz bir film nasıl çıkarmışlar, Superman gibi bir filmi nasıl saçma bir drama çevirmişler çok şaşkınım. Süpermanın geçmişine farklı bir açıdan bakalım derken süpermani bir eziğe çevirmişler, sözde süpermanimiz tam bir ezik, sürekli zorbalığa uğruyor , Süperman ama insanları kurtarırken iki kere düşünüyor, kendini sözel olarak da savunamıyor, sürekli bir melankoli. “Uzun zaman sonra izleyeyim yaa, aaa hadi nostalji yapalım” veya “ben hiç Süpermen izlememiştim dur izleyeyim” falan diyecek olanlara sakınnnnnn! Demek istiyorum, vaktinizi öldürmeyin !
Deniz Ersoy
Deniz Ersoy

21 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Bence film çok güzel yapılmıştı. Filmin görsel efektleri ve hikaye kurgusu filmin süresine göre iyi ayarlanmıştı. Christopher Nolan'ın film üzerindeki etkisi çok rahat bir şekilde anlaşılıyordu ve Superman karakterine derinlik katmıştı ki bence bu diğer çekilen Superman filmlerine göre bir ilk. Jonathan Kent karakterini canlandıran Kevin Costner ve Amy Adams2ın performansları harikaydı. Russell Crowe da Jor-El karakterini çok iyi canlandırdı. En önemlisi Hans Zimmer ve ekibinin müzikleriyle filmin dokusuna kattıkları etki muhteşem. Filmin son sahnesi de bir sonraki filme göz kırpar gibiydi. Bu filme benim puanım 10.
ryl_flsh
ryl_flsh

4 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Film güzel abartısız iyi oyuncuları olan bu yüzden karakterler çok daha inandırıcı birçok filmde bu kadar iyi oyuncuyu bir arada görmek zor russel crowe iyi oyuncu hakkını vermek lazım bu film iyi yapan önemli özellik kripton'un son hali göstermeleri supermani daha akılda kalıcı çok uçuk fikirlerden arındırmaları iyi olmuş en azından elbisesi işte bu dedirtiyor supermeni itibarına yakışır kimlik vermeleri bakımından yapımcı yönetmeni burada tebrik etmek lazım nolan bu tarz filmler için çizgiroman adına büyük bir nimet bu açıdan kendimi şanslı sayıyorum nolan'ın dark Knight ve man of steel filmlerini sinemada seyredebildiğim için film görsel açıdan son derece doyurucu bu filmde bu kadar yıkım olmasını eleştirilerini anlayamıyorum supermen sonuçta uzaylı iki uzaylı doğaüstü güce sahip karakterin kapışmasının sonucu çok büyük yıkım olur bu film yeni nesil için supermeni daha çok takip edilmesine sağlıyacak olması supermenin asıl kimliğinin oturduğu için iyi ve gü yapım. müzikleriyle görsel efekleriyle izleyiciyi sürükleyici bir aksiyon içine çekdiği için yönetmen snyder ve senarist goyer'i tebrik eder vakit kaybıda olmadığını söylemek gerek
George Lazarus T.
George Lazarus T.

28 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Tam bir rezalet.. gürültüden başka bir şey yok ! Superman karakteri verilen dublaj ses ile Fatmagül'ün suçu ne dizisinden çıkıp gelmiş gibiydi .. Başınızın ağrımasını istiyorsanız izleyin.. hiç bir extta özelliği olmayan bir film..
Darkness
Darkness

27 Haziran 2013 tarihinde eklendi
İlk olarak ''Kneel before Zod'' repliğiyle başlamak çok izleyici bu repliğin olmamasını eksiklik kabul ettiler fakat burada şöyle bir durum var ki o replik Zod'un insanları-ve aynı zamanda Kal-el'i- aşağı ve hor gördüğünün kanıtıydı,yönetme isteğinin bir Man of Steel'de izlediğimiz Zod yönetme isteği olan fakat bunu insanlar üzerinde değil de Kripton halkı üzerinde yapmaya çalışan birisi.2013 yılının Zod'u daha felsefik bir yapıda aslına bakılırsa çünkü spoiler: filmin son kısımlarında ne kadar zalimce olursa olsun kullandığı tüm yöntemlerin Kripton halkı iyiliği için olduğunu ve Kripton halkı olmadığında bu görevinin kalmadığını belirtmesi
askeri sistemlere ilişkin felsefik bir eleştiri bir göıca filmin ilk sahnelerinde '' I will find him '' diye haykırışında sanki Hitler'i gördüğümü söopher Reeve bize Superman karakterini sevdiren kişidir,onun filmlerini izleyerek,onunla heyecanlanarak,onunla uçarak yaşadık Superman'i ama bu statükocu olmamız gerektiğini göstermez çünkü bazı insanlar sanki Christopher ölmememiş de yapımcılar onu Superman yapmıyorlar filmlerde oynatmıyorlar veya ondan başka Superman karakterini canlandıran olmaz olamazmış gibi asla ondan daha iyileri olamazmış gibi davranıyorlar bu çok yanlış hem yeni Superman'ın moralini,hevesini kırmak açısından-çünkü bu durumlar sadece Türkiye'de olmuyor yabancılar da kabullenemiyorlar bazen yeni isimleri- çok kötü bir etki yaratır ki Henry Cavill bence artık Christopher'den önceki sıraya konmalı,belki seyircinin bu durumu vefa anlayışındandır ama vefalı olmak her yeni geleni kötülemek veya aşağı görmek anlamına gelmez...Nolan yaparsa güzel yapar diye düşünenlerden değilim ama çizgiroman karakterlerine mantıkla yaklaşması konusunda etkileyici senaryolar hazırlıyor ama yönetmen koltuğuna oturmaması doğru tercih,Zack Synder kendini kanıtlamış bir yönetmen olarak bu filmde hakkını vermiş fazlası'nın yerini alan Faora daha etkileyici bir performans sergiliyor,gözünde öfkeyi görebiliyorsunuz aynı zamanda Zod'a karşı sadakatini ve insanda daha güzel etkiler bırakıyor,Non'un olmaması spoiler: varla yok gibi birşey
daha iyi çünkü aptal ve şaşkın bir Non'un varlığı böylesine etkileyici senaryo için hakaret olurdu...Filmin ikinci kısmında soluksuz aksiyon sahnelerinin bulunması ve aksiyonun kesilmemesi çok güzel filmin ilk bölümü ile ikinci bölümünü dengelemiş.İşin aslı ve özü spoiler: Superman'ın göğüs kılları hariç
yeni Superman,bundan önceki Superman Returns hezimetiyle bile karşılaştırmaya gerek kalmadan daha etkileyici ve daha SÜPER...
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

30 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Bir çok ünlü sanatçının yer almasına rağmen, basit efektlerle pek de hoşuma gitmeyen, mantık hataları ile dolu bir filim oldu. Beklentimi çok yüksek tuttum sanırım pek beğendiğimi söyleyemem.
Volkan Aslan
Volkan Aslan

4 Kasım 2013 tarihinde eklendi
film ğüzel sayılır 10 üzerinden 7 ama hans zimmerin müzikleriyle 10\9 çok ğüzel bir hava katmış
Yusuf Emir Çimen
Yusuf Emir Çimen

15 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film. Bence çok bir sıkıntısı yok yani sadece filmin bazı yerleri iyi işlenmemiş olabilir ama ben şahsen onların eksikliğini ğini hissetmedim.
Emrah Duzcu
Emrah Duzcu

20 Haziran 2013 tarihinde eklendi
man of steel i cristopher nolan ın kaleminden çıktığını daha yeni fark dün akşam izledim nolan ın diğer filmlerinde olan derinlilik kurgusu bu filmde de kendini hissettiriyor.
Ali İ.
Ali İ.

18 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Dün sinemaya gittim ve inanın film çok müthiş hiç boşuna film iyi degildi veya yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı demeyin yapabiliyorsanız kendiniz yapın. Bu film şimdiye kadar seyrettiğim en güzel filimlerin arasında.. Beyaz perde niçin bu kadar düşük not vermiş onuda anlamış degilim. Hakkını sonuna kadar veriyor Mutlaka seyredin tereddüt etmeyin vericeğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor...
Onur Y.
Onur Y.

30 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Superman klişelerinden alabildiğine uzak, 2013 yılında yapılmayı hak eden muhteşem bir film
Vats
Vats

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
3/10 Çok kötü, çocuklara hitap eden zaman kaybı bir film, yarısında kapatırsınız. Öncelikler superman filmi değil, alakası yok, gerçi zaten adıda Superman değil ama kahramanın adını steelman gibi bişey yapabilirlermiş. Sakallı superman :) ayrıca çok saçma bölümler var, kendi süper gücü var arabaya babası gidiyor :), saçma ötesi, ilerleyişide çok kötü bir eskiye gidiyor bir çocuk oluyor bir büyük, sonunda gazetedekilerin tanımamasıda komik olmuş, yani yeşilçam filmlerinde bile bu kadar saçmalık görmedim.