Yasak Krallık
4,2

hak-online
hak-online

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film oldukça başarılıydı,kötü olduğunu yorumlarına katılmıyorum,Jackie Chan ve Jet Lee yi bir arada görmekte güzeldi.
compaqtr
compaqtr

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film harikaydi.ama herkesin ingilizce konusmasi bana sacma geldi.genel olarak hikaye ayni ama film guzel.zamaninizi bosa harcamazsiniz.""Kamacava""
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Hiç jet li ile chakie chan in aynı filmde oynayacağı aklıma gelmezdi. Çok güzelde olmus.
Kaçırmayın!!!!!
imirhan
imirhan

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film fena değil yani Ewde oturup ailecek izlenebilicek bi film ama sinema için bence az. İki Uzakdoğulu ustayı çok daha güzel bi kurguyla çok daha güzel bi filmde oynatabilirlerdi
sivzar
sivzar

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sıradan bir filmdi.Bu iki ustayı beraber bir filmde oynatıyorlarsa bu filmin sıradan bir film olmamasını beklerdim.Tv de izlenebilir bir film.10/6
fb-godfather
fb-godfather

14 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film başlarken bana biraz saçma gibi gelmişti kendi kendime çocuk film inemi gittim dedim sonra film toparlanmaya başladı film bence gitmeye değer jet li ile jackie chan dövüşleri film tat katmış .
tobey3peter
tobey3peter

Mükemmel,Olağanüstü,Harika !!!!!!!!!! kesinlikle izleyin
therasmus1970
therasmus1970

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bencede çok güzel bir filmdi. dövüş sahneleri ve jet li ile jackie chan in performansları mükemmeldi. 10/10
volkan-5
volkan-5

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Streamworks e katılmamak elde diil.Filmde okadar kötü yan vardı ki,hangisinden başlıycağmı bilemiyorum.Klişelerle doluydu.Kendimi karete kid izliyo gibi hissettim.Yaşlı gizemli adam tam ölürken yanndaki çocuğa bi efsane anlatır elemana emanet eder bi nesneyi,bunlarıda son cümlesine kadar düzgün ilettikten sonra bilincini yitirir veya ölür.Çocuk bir maceraya atılır,bi de usta bulur,ustada ne hikmetse efsaneyi adı gibi bliodur çocuğu eğitmeye karar verir,arada ben yapamıyorum edemiyorum diye nazlanır öğrenci ama sonunda süper kungfucu olur.Okuldaki ezik çocuk filmin sonunda mahallenin kabadayılarını harcar.
Jet li nin izledğm en kötü filmi.Tamam artık direk "martial arts" tipi filmler çekmyceğni açklamıştı ama,bu kadar kötü bi film beklemiyordum cidden.O amerikalı velet 2 haftada nası öğrendi böle kung fu da suikastçi kıza bile kafa tuttu az çok,filmin başında maymun kral ölümsüz olduğu için öldürülemiyordu açıklamasından sonra ölmsüzlerin ancak durdurulablceklerini(taşa dönüştrdü misal)ima etti,sonra bi baktk elin köylü kızında yeşil bi toka,meğer o öldürebliomuş,ama koca ölümsüzlük iksiri bile bulunduran Savaş Lordunun haberi yok senelerdir taş şeklnde duran maymun kralı öldüremiyo?!?
Jackie Chan tamam böyle filmlerde oynuo ama,yani bi iki görsel efekt katıp iki iyi oyuncuyu kapıştırıp böyle bi filmlede sinemaya gelinmez.7den 70 e hitap edio hakikaten,2sene sonra atv de izlenicek bir film..
Jet li ve Jackie Chan karşılaşması hatırına 6.5 / 10
alicaglarcagli
alicaglarcagli

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Forbidden yasak demek dostum :)
333sago
333sago

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.özellikle müzikleriyle insanı kendine bağlayan ve kesinlikle insanı sıkmadan hoş vakit geçirmesine olanak sağlayan bir yapıt...
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Jackie chan ve Jet li falan var heyecanlı gözüküyor ama beni hiç tatmin etmedi 10/7
becqaly
becqaly

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben pek beğenmedim bu ikiliden daha güzel konulu bir fantastik film çıkabilir ama yinede 8 verdim chani beyazperdede görmek herzaman güzel ...ama onca boş film varken izleyin bu filmi derim
ferdo33
ferdo33

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
şimdi çeviri işini geçelim artık arkadaşlar,ülkemizde bu olayı çok yapıyorlar ama bu film için hayret düzgün yapmışlar :)
Uzun zamandır Jetlinin filmini bekliyordum,hadi gelsin gelsin artık diye söyleniyordum.Fragman itibariyle tatmin edici bir film geliyor gibime geldi ama neden jackie chan in ne işi var onu anlamış değilim.son dönemlerde komedi-aksiyon karışık filmleri baymaya baymıştı :(
Filmi izleyelim ve görelim ama burda ne yazılırsa yazılsın kesinlikle izlerim ve hiçbir jetli filmini seyretmemezlik yapmadım.
tugayyilmaz1
tugayyilmaz1