keewotah
11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Son derece eğlenceli,hafif,arkadaşlarınızla veya çocuğunuzla gidebileceğiniz,masalsı bir film.
iki usta uzakdoğu dövüş ustasının doyurucu uzunluktaki dövüşleri,çok zorlamayan detaydan çok akışa önem veren senaryosu ve salondan çıktıktan sonra aklınızda kalması bence filmin en belli başlı özellikleri
genel anlamda güzel bir film görsel efektlerin yanında yapılan espirilerle filmden kopmuyosunuz. filmi uzun süredir bekliyordum çok beklediğim kadar etkilenmesemde (konu olarak) görsel efektlerin yanında jet li bu açıkları kapatıyor. sonuçta son dönemlerde bu alanda yapılan güzel filmlerden biri diyebiliriz.
cok daha guzel olabilirdi bence.. sonu cok basit olmus.. ama filmde jet li var unutmayin .. biras cocuksu bi film olmus ama bu filme giderseniz pisman olacaginizi sanmiyorum .. cok cok daha guzel olabilirdi ayrica bu filmde jet li nin farkli yuzunu de goreceksiniz.. neseli esprili :P cok fazla gordugunuzu sanmıyorum .. :D 10/8
aynı konular ama hepsi eğlenceli değil chakie chan filmlerinde hep bir espiri olmuştur ve bu da bana hep keyif vermiştir jet lee de epirili yeme deyanında yat olmuş sadce keyiflenmek için bile izlenebilir bence gayet tatlı bir film olmuş afiyet olsun
7.7 yi görünce gerçekten gözlerim yuvalarından fırladı. jackie chan+jet lee 10/10 puan vermiyenlerin nedenleride çok şaçma. bu filmden önce deselerdi jackie chan ve jet lee aynı filmde olsa.. herkez "off bee manyak olurdu!" derdi galiba. şu an film var ama puan 7.7 çok şaşırdım..ayrıca film harikaydı
BU adamın En Kötü Filmini Bİle zevkle izlerim adam kendini biliyor ve hiç müstehcen sahne yok adam gayet edepli seviyeli filmler çekiyor amerikalılar gibi erotik sahneler yok..
gerçekten mükemmel bir filmdi dövüş sahnelerinden aldığınız hazzı tüm güzellikleriyle önümüze seriyor.Ayrıca filmde geçen Jackie Chan ve Jet Li nin dövüş sahnesi inanılmaz güzeldi...