volkanick
4 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Filmin tartışmasız en önemli yanı üç büyük Fung-hu(!) üstadından ikisini (jet li ve jackie chan) buluşturması.Tabii gözlerimiz diğer Fung-hu üstadı Badi Ekrem'i aramadı değil :)) Filmin derinliksiz ve basit senaryosu bir iki güzel espri ve eğlenceli sahneyle süslenmiş,ama bu yeterli olmamış.Ayrıca Bob Marley saçlı Jackie Chan ve Maymunlar Cehennemi kaçkını Jet li enteresan ve kendi fiziki yapılarına çok ters görünümdeler.Ayrıca da pek tavsiye etmeme rağmen filmi izlerseniz;sarhoş keşiş,doğan görünümlü şahin,yellenen panda gibi çok önemli Fung-hu tekniklerini de görebilirsiniz.:))
j.chan la jet lee bir araya getiren filmi merakla bekliyorum son yıllarda son derece kötü filmlere imza atan Jackie Chan ile son yılların en iyi oyuncularından biri jet lee bir arada :)) Jet Lee kötü filmlerde rol almayacagını düşünürsek kötü film olma olasılıgı çok az... son zamanlarda o kadar berbat filmlerde rol alan Jackie Chan bu filmde yine kendini bulabilir.....
Ben bir dövüş sanatı hayranı olmama rağmen, bu filmi hiç bir şekilde beğenmedim. Son derece vasat, 80lerin B tarzı ucuz Çin filmlerine benzeyen film. Özellikle de Çinlilerin sonradan seslendirilmiş bir biçimde aksanlı İngilizce konuşmaları filmi resmen berbat etti. Jackie Chan ve Jet Li hayranları sevebilir.
bence tipik bir uzak doğu filmi. düşündüğümden daha faklıydı. daha ii olabilirdi. her önüne gelenin uçabildiği, uçamayanın ezik muammelesi gördüğü bi filmdi. jet li ve jackie chan için izlenebilir ama düşman olsalardı ya da daha fazla dövüş sahnesi kullansalardı hoş olurdu. yine de zaman geçirmek için izlenebilir 6/10
Benim beklentimin altında bir filmdi,fragmana göre bekleneni vermiyor ama yinede ellerine sağlık fena olmamış,yorumları okuyunca şasırdım jet lee nin bu filme göre çok çok iyi filmleri var.kötü karakter rolündeki beyaz saçlıu katil gibi 3-4 tane daha karizma kötü karakter olsa film bence 10 numara olurdu
Film başlarken bana biraz saçma gibi gelmişti kendi kendime çocuk film inemi gittim dedim sonra film toparlanmaya başladı film bence gitmeye değer jet li ile jackie chan dövüşleri film tat katmış .