jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yeni izleme olanağı buldum ve bir aksiyon sever olarak çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve gerçekten uzak doğu dövüşlerine doyuyorsunuz fazlasıyla filmde mevcut zaten bir filmde jackie chan ve jet li oynar da o film kötü olur mu'Uzak doğu dövüş filmlerini sevenler kesinlikle kaçırmasınlar.8/10
son derece başarılı. Görsel efektler ve mekan çok hoş. Sırf bunun için bile izlenir. Jet Li ve Jackie Chan den iyi bir performans.M.Angarano rolün üstesinden geliyor. Son zamanlarada çekilen bu tarz filmlerden çok iyi olan birkaçından biri. Puanı düşük kalmış. Zevk-renk-kek meselesi. Cadının son sahnesi Gandalfın zebani-uçurum sahnesine baya benziyor :D 'Kaçsanız Ahmaklar...'
İki dövüş ustasının bir araya geldiği bu filmi kaçırmayın..Konu çok hızlı ilerliyor,bu yüzden de Çin efsanelerine dayandırılan konusu bilinmediğinden anlaşılmazlıklar doğuyor..İzlemeden önce Wikipediadan maymun kral ve Batı hikayeleri hakkında araştırma yapılabilir..Genel anlamda seyri yüksek keyifli eğlenceli bir film olmuş..10/8,5..
Açıkçası abartıldığı kadar değil doğruyu söylemek gerek. Bu iki dövüş ustasından ( Hele Jet Li den ) daha radikal bir film beklerdim. Böyle tabiri caizse kırma + piyasa filmi değil.
Film her ne kadar hikaye tarzı olsa da Stardust gibi "hikaye de olsa hayran kaldım abi filme" dedirtemiyor bize ne yazık ki. Sadece ustaların dövüş sanatını konuşturmasından ileri gidemiyor. Jet li nin de karizması yerle bir olmuş yakıştıramadım kendisine... 7,7/10
Değişik bir film Yasak Krallık, deyim yerindeyse kırma :))) Aksiyon ve macera ögelerinin yanı sıra fantastik bir yönü de var filmin. Bu açıdan sıradışı sayılabilir bana kalırsa...Filmin eğlenceli ve sürükleyici olan hikayesinin yanında Jet Li ve Jackie Chan gibi iki dövüş ustasının maharetleri de izlenir kılıyor filmi. Aslında biraz daha dikkatli bakıldığında ticari bir film olduğu açıkça ortada olsa da bunu hissettirmiyor izleyiciye...Konusu bilindik fakat sürükleyici bir anlatıma sahip Yasak Krallıkta bir artı da görüntü yönetmenine verilmeli kanımca. Son derece başarılı sahnelerin yanında sahne geçişlerinde de çok çok başarılıydı bence...Sonuç olarak, ortada izlemesi gayet zevkli ve sürükleyici olan, neredeyse baştan sona eğlenceli bir film var karşımızda. Ben kendi adıma tüm arkadaşlara tavsiye edebilirim rahatlıkla. Birçok kişi böyle düşünüyor olmalı ki Imdbde de neredeyse 7 puan almış film...
kung fu nun her dalında dövüş sanatlarına doyucak olduğunuz bir film.ayrıca bir çok yöndenden uçan zıplayan ve büyü yapan adamlar sizin anime tarafınızıda egolarınızda tatmin edecek cinsten.keyifli,esprileri yerinde kullanılmış görsel efektleri iyi kotarılmış iyi bir film.ve kesinlikle ailecek izlenebilecek tatda bir karete filmi...
eğlenceli ama süper değil. jet li ve jackie chan var diye büyük umut bağlamayın. her zamanki j.chan filmleri gibi. ama diyaloglar arada en azından oldukça hoş. birkaç sahne özellikle çok komedi.vakit kaybı sayılmaz. izlenebilir.
Usta oyuncuları bir arada görmek filmin temposunu artırmış,etkiliyici film atmosferi ve harika çekimleriyle size bir görsel şölen sunulmuş.Arkadaşlarımla filmi izlerken çok eğlendik,mutlaka izlemelisiniz.
Fragmanı izledim şimdiden merakla bekliyorum DVD’ye düşsede almıycam ve bunu görsel şöleni sinemada izleyecem umarım bizi fazla bekletmez en kısa sürede vizyona merhaba der :)))
anladımki memlekette filmden anlayan kalmamış çünkü böyle bir filmi nasılda kimse beğenmez bir film fantastik aksiyon dur beyler siz yada biz kimizki milyon dolar harcanan filmi beğenmeyiz herkez jet li her defasında üstün bir performans ve devamlı dövüş sahnesi olan filmler ister siz gidinde bizim cimri türk yapımcıları ve yönetmenleri eleştirin
güzel bir görsel şölen.açıkcası ben dövüş filmlerini sevmem,fakat çin sinemasının dünyaya öğrettiği bi teknik var artık,çin sineması genelde büyük yapımlarını hep efsaneleri üzerine ya da efsane teması üzerine kurarak yapıyor.sonuçta eski kung fu filmlerinde gülünç,komik gelen uzuuuuuun dövüş sahneleri,artık seyirciyi içine çeken belli bir konu bütünlüğü içinde,görsel bir şova dönüştürülerek sunuluyor.bunun ilk en önemli örneği bence Crouching Tiger Hidden Dragon filmidir,sonrasında Hero,The Curse Of Golden Flower gibi filmler geldi artık.ama bu filmin çok büyük 2 artısı da göz ardı edilemez...Jackie Chan ve Jet Li...Jet Liyi ilk defa bu kadar güleç bir karakteri oynarken gördüm ve kafamdaki o hep sütun gibi sert bakışlı Jet Li değişiverdi.Jet Li bana göre iyi bir oyuncudur,sonuçta karakter tahlilini çok başarılı bir şekilde yapabilen bir oyuncu ve bunu yansıtıyor her zaman.ama bu filmde oyunculuğundan çok zevk aldım açıkcası:) çok bişey anlatan,sanatsal,önemli mesajları ya da göndermeleri olan bir film beklemeyin,fakat güzel bir görsel şölen sizi bekliyor,koltuğunuza oturun ve 2saatinizin keyfini çıkarın.