Mahşerin Dört Atlısı

izlenilenibilir 10 üzerinden 7 dilik bence
huuiii
huuiii

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
boşa zaman kaybı wasat bi film.izlediğim filmlerin en kötü rafına kaldırdım.Dennis Quaid oynadığı için sadece ona 10/2 verdim
crossfire
crossfire

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Pek güzel değildi. Sosyal mesaj vermesi de bence iyi olmamış. Filmin yarısında elebaşını tahmin ettim. Sanırım sizde etmişsinizdir. İzlemeye değmez. Zaman kaybı.
salka07
salka07

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle gitmeyin,testere vari sahneler +18 sınırı bence -18 olmalıydı verdiği mesaj yüzünden basit ele alınmış ,bir konu sıkıcı sahneler ,ağır tempo kısaca beğenmedim.
aslisean
aslisean

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çoğu seri katil filmlerine oranla çok iyi bir film.üstelik ders verici bir teması var.katil ve saz ekibinin kim olduğunu tahmin etmek senaryo gereği zor.
gerilim filmi sevenlerinin kesinlikle izlemesi gereken bir film.
denizlus
denizlus

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdi. Gidecek film bulamamam sonu gittim. Mahşerin 4 atlısı konseptiyle çok daha iyi bir film yapılabilirdi. Filmin ilk yarısı bu nedenle ilgimi çekti ancak ikinci yarıda film dağıldı ve sonu beklediğim gibi gitmedi. 5/10
hasibe-ekinci
hasibe-ekinci

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir gerilim filmi diyemem.ama izlenebilir bir film. özellikle anne baba çoçuk ilişkilerine yaklaşımı çok çarpıcı. günümüzde çok şikayet ettiğimiz şiddet düşkünlüğünün nasıl kolayca ortaya çıkabildiğini güzel anlatmş. özellikle dedektifin çoçuğunun odasına 3 yıldır hiç girmediği için sonunda yaşadıkları çok korkunç.
Murat Boz
Murat Boz

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bayağı güzel bir filmdi efektleriyle etkiliyor.Param boşa gitmedi bence güzel kaliteli bir filmdi...
batistuta-22
batistuta-22

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlenebilirlik açısından fena degil.yalnız bende son atlıyı filmin yarısında tahmin ettim.sosyal açıya değinmeleri super olmuş.10 üzerinden 6.
baris121
baris121

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilginç bir konusu var umarım bu haftasonu gidebilirim
sniper-hedef
sniper-hedef

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim bence güzel bi filmdi..
ebeveynlere vermek istediği mesaj güzledi..
zaten amerika ahlaki yönden çökmüş bi ülke..
bu tarz filmlerle bir şekil toplumun ahlaki, kültürel yönlerini kurtarmak istiyorlar..
tabiiki mesajı alana:))
huseyingfb55
huseyingfb55

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri sevenler icin oldukca guzel bi filmdi..izlerken hicbi anını kacırmak istemedim.. olayların akısıda oldukca guzeldi.. umulmadık kısıler olayın ıcıne dahıl oldu ve ıcınde iyi bir mesaj saklıydı.. ama sonu kotu bıttı cok daha iyi bitebilirdi..devamı olabılır dıcem ama pek onuda pek sanmıyorum..
sirin-e-888
sirin-e-888

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
Süper bi film, gitmenizi tavsiye ederim. Özellikle sahneler muhteşem.
Gerilimden çok insanın kanı donuyo.
Birde yanınızda
sevdiğiniz biri olursa daha da güzel...