JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Hollywood bu işi öyle bir seriye bağladı ki artık türü ne olursa olsun böylesine vasat filmler arka arkaya geldikçe sadece janr meraklılarına hitap eder hale geldi.''Horsemen'' de Se7en benzeri yapısıyla kötü bir imitasyon olmanın ötesine geçemeyen bir film.O komik finalin yönetmeni bile tatmin ettği şüpheli.
Bu filme gitmeden önce Dennis Quaid oynadığı bir filmin vasatın üzerinde olmasını beklemiyordum ama bu film vasatı (!) da geçti hakikaten çok kötü bir film. Sözüm ona bir yerde 'Seven' ile 'Saw' filmlerinin bir karışımı yeni versiyonumuş gibi duruyor ama baştan sona saçma sapan elle tutulur tarafı olmayan bir film.
Bu tarz filmlerin her türlüsünü izledik bitirdik sanırım.Çünkü gelenler hep birbirine benziyor.Bu filmde yine incilden ayetler üzerine suç işleyen bir grubu anlatiyor.Seven filmindeki gibi ilerleyen bir konu.Çok begendiğimi söyleyemem.Yinede severim polisiye suç filmlerini.Onun hatrına izledim.Yeni bir şey yok.İzlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz.
konu olarak ilginç film de fazlasıyla eksikler var.kesinlikle izlemeyin tam bir vakit kaybı bu arada puan olarakta 10/2 alır buda iyiymser bi puan olur
Pek güzel değildi. Sosyal mesaj vermesi de bence iyi olmamış. Filmin yarısında elebaşını tahmin ettim. Sanırım sizde etmişsinizdir. İzlemeye değmez. Zaman kaybı.
kesinlikle gitmeyin,testere vari sahneler +18 sınırı bence -18 olmalıydı verdiği mesaj yüzünden basit ele alınmış ,bir konu sıkıcı sahneler ,ağır tempo kısaca beğenmedim.
Vasat bir filmdi. Gidecek film bulamamam sonu gittim. Mahşerin 4 atlısı konseptiyle çok daha iyi bir film yapılabilirdi. Filmin ilk yarısı bu nedenle ilgimi çekti ancak ikinci yarıda film dağıldı ve sonu beklediğim gibi gitmedi. 5/10
Mükemmel bir gerilim filmi diyemem.ama izlenebilir bir film. özellikle anne baba çoçuk ilişkilerine yaklaşımı çok çarpıcı. günümüzde çok şikayet ettiğimiz şiddet düşkünlüğünün nasıl kolayca ortaya çıkabildiğini güzel anlatmş. özellikle dedektifin çoçuğunun odasına 3 yıldır hiç girmediği için sonunda yaşadıkları çok korkunç.