Mahşerin Dört Atlısı
2,8

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Hollywood bu işi öyle bir seriye bağladı ki artık türü ne olursa olsun böylesine vasat filmler arka arkaya geldikçe sadece janr meraklılarına hitap eder hale geldi.''Horsemen'' de Se7en benzeri yapısıyla kötü bir imitasyon olmanın ötesine geçemeyen bir film.O komik finalin yönetmeni bile tatmin ettği şüpheli.
ilsalaron
ilsalaron

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filme gitmeden önce Dennis Quaid oynadığı bir filmin vasatın üzerinde olmasını beklemiyordum ama bu film vasatı (!) da geçti hakikaten çok kötü bir film. Sözüm ona bir yerde 'Seven' ile 'Saw' filmlerinin bir karışımı yeni versiyonumuş gibi duruyor ama baştan sona saçma sapan elle tutulur tarafı olmayan bir film.
1983gs
1983gs

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle sinemada izlenecek bir film degil sıradan tv filmi gibi basit konusu olan sonuda bir o kadar kötü bağlanmış vasat bir film...
sarpcore
sarpcore

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerin her türlüsünü izledik bitirdik sanırım.Çünkü gelenler hep birbirine benziyor.Bu filmde yine incilden ayetler üzerine suç işleyen bir grubu anlatiyor.Seven filmindeki gibi ilerleyen bir konu.Çok begendiğimi söyleyemem.Yinede severim polisiye suç filmlerini.Onun hatrına izledim.Yeni bir şey yok.İzlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
benim icin siradan bir fiLm... way be dedirtmiyor...
voyager19
voyager19

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
on numara bir film ... yer yer aklıma seven gelsede son yıllarda türünün çekilmiş olan en güzel örneği diyebilirm...
berkan-19
berkan-19

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
filmde mantıklı bir final beklerken tamamen saçma bi şekilde bitmesi çok berbat olmuş.
sterkasur
sterkasur

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğendim , güzel mesajlar vermiş.Bu arada içkisi de güzeldir. :)
fikretakca1980
fikretakca1980

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
Çok şey beklediğim ama hiçbir şey alamadığım bir film.vasatın da altında kalmış.fazlada söylenecek bişey yok. sadece boş bir zamanda izlenir 10/4
happyy-48
happyy-48

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
konu olarak ilginç film de fazlasıyla eksikler var.kesinlikle izlemeyin tam bir vakit kaybı bu arada puan olarakta 10/2 alır buda iyiymser bi puan olur
crossfire
crossfire

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Pek güzel değildi. Sosyal mesaj vermesi de bence iyi olmamış. Filmin yarısında elebaşını tahmin ettim. Sanırım sizde etmişsinizdir. İzlemeye değmez. Zaman kaybı.
salka07
salka07

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle gitmeyin,testere vari sahneler +18 sınırı bence -18 olmalıydı verdiği mesaj yüzünden basit ele alınmış ,bir konu sıkıcı sahneler ,ağır tempo kısaca beğenmedim.
denizlus
denizlus

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdi. Gidecek film bulamamam sonu gittim. Mahşerin 4 atlısı konseptiyle çok daha iyi bir film yapılabilirdi. Filmin ilk yarısı bu nedenle ilgimi çekti ancak ikinci yarıda film dağıldı ve sonu beklediğim gibi gitmedi. 5/10
hasibe-ekinci
hasibe-ekinci

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir gerilim filmi diyemem.ama izlenebilir bir film. özellikle anne baba çoçuk ilişkilerine yaklaşımı çok çarpıcı. günümüzde çok şikayet ettiğimiz şiddet düşkünlüğünün nasıl kolayca ortaya çıkabildiğini güzel anlatmş. özellikle dedektifin çoçuğunun odasına 3 yıldır hiç girmediği için sonunda yaşadıkları çok korkunç.
batistuta-22
batistuta-22

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlenebilirlik açısından fena degil.yalnız bende son atlıyı filmin yarısında tahmin ettim.sosyal açıya değinmeleri super olmuş.10 üzerinden 6.