Mahşerin Dört Atlısı

Sürpriz finalli, polisiye-gerilimlerden...
Chev
Chev

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Türünün sıradan örnekelerinden biri diyebiliriz..Benim için biraz hayalkırıklığı oldu açıkçası..
enesnail
enesnail

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
çok da beğendiğimi söyleyemem. film sıkıyor belli bir süre sonra. vakit geçirmelik bir film.
nephelin
nephelin

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Konu seçimi mükemmel ama bir gerilim filmlerinin bu derece sosyal mesajlar vermesi taraftarı da değilim. Film daha heyecanlı, daha dallı budaklı hatta senaryo itibari ile devamı çekilebilecek bir yapıya sahipti. Bence yazık olmuş filme. Filmin sonunda yarım kaldığını hissediyorsunuz. Boş vaktinizde seyirlik bir film olur. İyi seyirler.
ammeh
ammeh

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bir kehanete dayanan dört cinayet ve bu cinayetleri izlemek bize vaadeilen şey iken arası bozuk baba-oğlun trajik hikayesini izlediğim için yazara açıkçası biraz kızdım. daha gerilimli ve gizemli bir haikaye sunabilecekken elmizi boş bırakmayı tercih etmiş olsalar bile yapımcılara kızamıycam. neyse galibaiyi günümdeyim ve eleştiremiyorum. neyse daha fazla sizide oyalamyayayım. ister izleyin ister izlemeyin.
Ecem Isiksel
Ecem Isiksel

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
O kadar kötü bir film değildi. Ama çok iyi olduğunu da söyleyemiyeceğim. İsmi ilgimi çektiği için aldım.Filmde Lou Taylor Puccinin oynadğını bilmiyordum. Onu görünce ayrı bir mutlu oldum =)) Neyse.. Filmi biraz izleyince aşağı yukarı nasıl bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Çok çerezlik olduğu söylenemez. Sürpriz sonları sevenler için idare eder. İdare eder diyorum çünkü sonunun nasıl olacağını bayağı önce tahmin etmiştim. Bana sürpriz olmadı =). Ben filmi aldıktan çok sonra elim gidip filmi izledim. Pişman da değilim ama neden daha önce izlemedim de demedim. Her neyse orta karar bir film sonuç olarak.İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz.
real-boy40
real-boy40

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
benim için pek tatmin edici bir film olmadı,yer yer sıkıldığımı söyleyebilirim,vasat bir film olmuş puanım;6
kbier
kbier

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Eh denir.Daha fazlada bir şey denmez.İzlenmesede Olur 5/10
saumakine
saumakine

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Konu olarak güzel bir film, güzel mesajlar veriyor. Filmin sonu da tam tahmin ettiğim gibi bitti. Çok güzel sayılmaz ama yine de izlenebilir bir film.
bs-hasan
bs-hasan

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlenilenibilir 10 üzerinden 7 dilik bence
aslisean
aslisean

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çoğu seri katil filmlerine oranla çok iyi bir film.üstelik ders verici bir teması var.katil ve saz ekibinin kim olduğunu tahmin etmek senaryo gereği zor.
gerilim filmi sevenlerinin kesinlikle izlemesi gereken bir film.