nskmourinho
19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Son derece sade bir film.Gösterişten,boş espri arayışından uzak çok içten ve samimi.Ben çok beğendim buraki yorumların da çoğuna katılıyorum izlemeyen çok şey kaçırır.
Ya şu Türk Sinema Yöneticilerine BiRiSi BiRşeY Desin!!!! Nerede Yaşıyorsunuz siz yaw??!! Hiç mi kimse orijinal diliyle, EN İYİ haliyle bir filmi izleyemeyecek???! Yani Her animasyonu FuLL DuBLaJ olarak sinemalara nasıl koyarsınızz?!?! Hiç mi sinema, film kültürünüz yok sizin?! geçmiş yıllarda The Simpsons Movie yi dâhi FuLL türkçe sokmuştunuz vizyona Diyecek LAF Bulunmaz.... sizin yüzünüzden DVD sinin çıkmasını beklemiştim aylarca orjinali için..Anlamak mümkün değil!!
Kullanilan teknolojiler düsünüldügünde artik her animasyon görsellik açisindan belli bir standarda ulasti.Hal böyle olunca senaryolar daha bir önemli hal aliyor.Önyargiyi konu edinmis orjinal senaryosuyla Ejderhani Nasil Egitirsin,ailece izlenebilecek filmler listesinde ilk siralara rahatlikla konulabilir.Bu arada Vikingler,tarihte hiçbir zaman boynuzlu migfer giymemisler.Tiyatro ve sinema yazarlarinin uydurmasindan baska bir sey degilmis...7,5/10
İzlediğim en iyi değil de en müthiş animasyon listesine girdi...gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi animasyon...çok geç izlemiş olsam da gerçekten beğendim...gerçektende sinemada 3d olarak izlenmeliydi...herkese tavsiye edilir...filmin o son sahnesi (hıçkıdık ın uyanış sahnesi) gerçekten duygulandırıcı...kesinlikle tavsiye edilir...
Dağıtımcıların hatası. Bİkaç kopya da orjinal olsa hiç değilse gece matinelerinde oynasa bizde rahat rahat film izlesek. Neden yapmıyolar böyle anlamıyorum. Animasyonları sadece dublaj takip edebilen çocuklar yada altyazı okumaya üşenen yetişkinler mi izliyor??? Ben craig fergusonu yada gerard butlkerı duyamadıktan sonra ne anlamı kaldı? Karakterlere kişilik katan sesleri dublajla tekdüze yapıp o şekilde izlemeye mecbur bırakmak ne demektir? Siz seçeneği sunun kim nası istiyosa öyle izlesin. Bıktım dublaj izlemeye mecbur kalmaktan. Film güzel. Orjinal olsaydı daha da güzel olacaktı.
Yorumlara aldanıp izledim şrek ve oyuncak hikayesinin yanından bile geçmez.Berbat bir animasyon filim ne konu vardı ne görsellik.. Efektlerden bile kısmışlar animasyonun yarısından çoğu karanlıklar içinde.