Franklyn
2,7

Ilknur K
Ilknur K

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel filmdi. ama başlarda bir hayli sıkıyor.
odinhan
odinhan

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Tamam basit ve klişe dediğimiz filmleri izlemek gercekten sinemaseverlere zevk vermeyebilir ama Franklyn gibi ortada gizem,mistik hava fantastik kurgu yaratacağım diye zoraki yapılan filmler de hiç tad vermiyor.Eva Green için bir gözatılabilir,sonuna kadar izlemesi ise biraz zor.10/5
1983gs
1983gs

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filme yarım saat zor dayandım hiç bişe anlamadım kapattım sevenlere sözüm yok bana hitap etmedi...
redoxx
redoxx

17 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İki farklı dünya arasına sıkışmış kayıp bi adam depresyonda bir kadın ve anlamsız bir konu senaryo biraz daha farklı olsa ve kaliteli bir yönetmen tarafından çekilseydi çok daha farklı olabilirdi...
omurkomur
omurkomur

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
herkesin sevmeyeceği bir film o kesin..atmosferler mekanlar hoş...v for vendettayı çağrıştıran birşeyler vardı ama ne emin değilim )
iihunter54ii
iihunter54ii

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu ve fragmanı ilgi çekici.birde kadroda Eva Green var.Güzel olur büyük ihtimal.birde gösterim tarihi yazsa ne gözel olurdu.
albir1deburdanyak
albir1deburdanyak

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu kadar sanat bize fazla :D herşeyi direkt anlatmak yerine uzatmışlarda uzatmışlar 6/10
rockhacker-2
rockhacker-2

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
fragmanını ızledım degsısık bır fılme benzıyor.umarım gereksız bır fılm degıldır
serdarozcan81
serdarozcan81

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin başında hatta sonunda bile aklımdan geçenler şunlardı.. "ya illa filme gizem katayım diye mahvediyolar onca emeği" filmdeki karmaşa sonunda anlaşılıyoda öyle muhteşem bi finalde yok yani
vasat bir film olmuş.. beyazperdede 6.1 falan puanı şuan bence fazla
shaqattaq1979
shaqattaq1979

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
seyirciyi biraz daha erken içine çekebilecek bir kurguyla çok daha güzel bir filme dönüşebilecekken bence ucundan dönüp sıkıcılığa selam etmiş ama nihayetinde gözardı edilemeyecek birçok güzel unsuru var, ah be daha iyi olabilirmiş hissi uyandırdı bende
hangman23
hangman23

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu film tam bir saçmalık adamın gözleri yok nasıl görüo yarasa mı bu anlamadım gitti
ozlem-ustun
ozlem-ustun

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
if istanbulun programında olan 17 şubatta emek sinemasında seyredilecek fantastik film.

erdenkalabalik
erdenkalabalik

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Müthişti...Kesinlikle izlenmesi gerek derim!
inansoray
inansoray

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ilk başlarda sıkıcı gibi görünsede sonu değişik....10/7 veriyorum
vehbikurtcebe
vehbikurtcebe

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film tavsiye ederim