Vol.i

RPDI
RPDI

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim.pixar en iyi 3. filmiydi.(1. nemo 2. ratatuille)oscarı alacağından da şüphem yok diyebilrim.film türkiyede de bayramda gösterime giriyo.hem küçük hem yetişkinler için harika bir bayram neşesi olacak.sakın kaçırmayın 10/10
o-demirci61
o-demirci61

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harika bi film olcak pixar yapıo hemde ya süper bşi olcak eminm. acaba seFgilimle mi gitsem yoksa tek basıma mı :D ya gercekten harika olucak
Hakan Cakmak
Hakan Cakmak

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harikar film. konuşma çok az wall-e nin hareketleri tavırlarına bitiorsunuz kesinlikle izlenmesi gerekir eveeeeeeeeeeeeee))))))
byybora
byybora

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ya harika bi film çıkarmış yine Pixar!Hem komedi hem romantik..Açıkçası çok duygulandım :( 10/10
werkops
werkops

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten şu ana kadar izlediğim en güzel filmlerden biriydi. Büyük küçük herkeze tavsiye 10/10
magic-arrow
magic-arrow

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film çok çok güzel ve robotlar da çok tatlı ufacık temizlikçi robot var bi tane o çok süper yaa :)
harun3404
harun3404

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
oyunu çıkmış dün oyununu oynadım

wall.e kardeşimiz gariban vallahi çok sevdim

oyunuda kolay değil haa.. : )

filminin DVDsi çıkınca izlicem

pixar her zaman güzel animasyonlar yapıyor
-ngel-lll
-ngel-lll

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi izledm ve begendim özellikle wall-e ve eve nın tanıştığı ve wall-e nin eve yı takip ettiği bölümler çok güzeldi filmde cok konuşma yok ama diğer anımasyonlara göre değişik olmş animasyon severlere tavsiye ederm
yavuzkasimay
yavuzkasimay

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en iyi animasyonlardan biri. mesaj kaygısı olan arkadaşlara ayrıca tavsiye edilir. şu anki puanı çok yüksek olsa da en iyiler arasındaki yerini alacaktır.
bergula
bergula

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gercekten de mükemmel olmus.. insanın içini ısıtan güldüren duygulandıran tadına doyulmucak bi film.. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...
schizophenic
schizophenic

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film çok konuşma olmasada harika bir animasyon 10/8.5
juvenileman
juvenileman

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sonunda insanın yüzünde hoş bir gülümseme bırakan, yeni bir pixar şahaseri ile karşı karşıyayız. Filmi, eğlenceli temposu Wall-e nin sempatikliği ve güzel senaryosu ile kesinlikle beğeneceksiniz. Eğer daha iyi bir animasyon girmezse 2009 acedemi ödüllerinde kesin favori. keyifli izlemeler şimdiden
basakbilgi
basakbilgi

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda türedikçe türeyen ve de türedikçe kötüleşen hayvan içerikli animasyonlardan sonra ilaç gibi geldi Wall-e. Tadı damağımızda kaldı, nakış gibi işlenmiş bir Pixar şaheseriydi Wall-e...

Ve yine kırdı geçirdi, ve yine mükemmel olmuş ve yine bir Pixar şaheseri ve yine şapka çıkarıyorum..
tanyav
tanyav

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir animasyon, duygusal, komik, heyecanlı. Çok beğeneceğinize eminim. Sanırım Türkiyede ekim ayında gösterime girecek. İnanın beklediğinize değecek
sametaga2007
sametaga2007