dra-kula
7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok şirin bir animasyon...türkçe dublaj seyretmeyin hiç gerek yok. filmin neredeyse tamamı sessiz. beden dili çok güzel kurgulanmış. robotları çok severim ve wall-e bayıldım. sırf onun için bile seyredilir.tavsiye ederim 10/8
Wall-E...Hakkında yapılabilecek olan tüm olumlu yorumların anlamsız kalacağı kadar mükemmel bir film...Bu filmi animasyon diye sınırlamak yanlış olur;içerdiği tema,duygu ve mesaj olgularıyla birçok sinema filmini gölgede bırakabilecek bir film Wall-E...Gerçekten izlenilmesi ve izlettirlmesi gereken bir sinema olayı...
Aslında bu film için sayfalarca yorum yazılabilir.Ama ben kısaca açıklayayım.Dünyayı çöp yığınına dönüştürdükten sonra uzaya kaçan insanoğlu.Giderek tembelleşen ve obezite olan insanoğlu.Geleceğimizin bir tasviri sanki.Bu animasyonu kesinlikle kaçırmayın.Pişman olmayacaksınız.
emin olunki daha iyilerini de izledim mesela özgür ruh atlı bi animasyon ama buda bizim kirlettiğimiz dünyayı yüzümüze vuran içinde duygusallıkda olan güsel bi filmdi
bence pixar animasyon işini bitirmiş. daha iyisini kimse yapamaz demek istiyorum. senaryo gerçekten çok güzel wall-e karakteri zaten süper. dicek pek fazla bişey bulamıyorum. bu kadar az konuşmayla bu kadar çok şey anlatan az film vardır. ve sıkmadan eğlendirerek güldürerek. 9/10
zamanında tlamışım nedense, dvd den izledim dün, muhteşem! pixar ın en iyi işi şimdiye kadar ki.. efektler ve seslendirme de çok güzel. peter gabriel in şarkısı da çok iyi olmuş..
Mükemmel bir film.Bir animasyondan beklenmeyecek derecede ciddi mesajlar içeren bunu yumruk gibi insanın suratına indiren ilk 15 dksıda There Will Be Blood tarzı baslayan bir film olmus wall.e Pixar gercekten bu işi layığıyla yapıyor helal olsun 9/10
Gerçekten çok başarılı.Heleki robotların hiç konuşmadan yüz mimikleriyle duygularını karşı tarafa anlatmasında ve seyirciye yansıtmasında çok başarılıydı.Çok uğraştıkları besbelli.Konusu olarakda çok manalı bir film. Kesinlikle izlenmeli...10/8