Vol.i

dra-kula
dra-kula

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok şirin bir animasyon...türkçe dublaj seyretmeyin hiç gerek yok. filmin neredeyse tamamı sessiz. beden dili çok güzel kurgulanmış. robotları çok severim ve wall-e bayıldım. sırf onun için bile seyredilir.tavsiye ederim 10/8
er-u-han
er-u-han

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Wall-E...Hakkında yapılabilecek olan tüm olumlu yorumların anlamsız kalacağı kadar mükemmel bir film...Bu filmi animasyon diye sınırlamak yanlış olur;içerdiği tema,duygu ve mesaj olgularıyla birçok sinema filmini gölgede bırakabilecek bir film Wall-E...Gerçekten izlenilmesi ve izlettirlmesi gereken bir sinema olayı...
süpernova-2
süpernova-2

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Aslında bu film için sayfalarca yorum yazılabilir.Ama ben kısaca açıklayayım.Dünyayı çöp yığınına dönüştürdükten sonra uzaya kaçan insanoğlu.Giderek tembelleşen ve obezite olan insanoğlu.Geleceğimizin bir tasviri sanki.Bu animasyonu kesinlikle kaçırmayın.Pişman olmayacaksınız.
white-black1988
white-black1988

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
söylenecek pek fazla bi şey yok eğlenceli bir vakit geçirmek istiyorsanız güzel bir animasyon...
emy269
emy269

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve değişik bi macera...başı komik sonu sürükleyici...7den 70e mutlaka izlenmeli dünyamızın gidişatı konusundada güzel ipuçları içeriyor.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Çok şirin çok tatlı ve çok iyi kalpli bir robotsun sen. (çok güseldi. İzlemenizi ve izlettirmenizi tavsiye edebilirim)
snoop-08
snoop-08

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
wall e okadar sevimliki gözlerinizi ondan almak istemezsiniz..
oyelci
oyelci

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
emin olunki daha iyilerini de izledim mesela özgür ruh atlı bi animasyon ama buda bizim kirlettiğimiz dünyayı yüzümüze vuran içinde duygusallıkda olan güsel bi filmdi
fyky7
fyky7

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence pixar animasyon işini bitirmiş. daha iyisini kimse yapamaz demek istiyorum. senaryo gerçekten çok güzel wall-e karakteri zaten süper. dicek pek fazla bişey bulamıyorum. bu kadar az konuşmayla bu kadar çok şey anlatan az film vardır. ve sıkmadan eğlendirerek güldürerek. 9/10
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
zamanında tlamışım nedense, dvd den izledim dün, muhteşem! pixar ın en iyi işi şimdiye kadar ki.. efektler ve seslendirme de çok güzel. peter gabriel in şarkısı da çok iyi olmuş..
gokhankocgida
gokhankocgida

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mukemmel sırın ıkı robot...helekı wall e ..super..konusu bence basıt..senaryo dolu degıl...ama wall e ıcın ızlerım...ses tonlaması duygusu muthıs..8/10
Ceren S.
Ceren S.

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çoook tatlı bir animasyon yaa hele o wall-e nin bakışlarına bayıldım :D:D içinizi ısıtıcak bir animasyon kesinlikle tavsiye ederim :D
nskmourinho
nskmourinho

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.Bir animasyondan beklenmeyecek derecede ciddi mesajlar içeren bunu yumruk gibi insanın suratına indiren ilk 15 dksıda There Will Be Blood tarzı baslayan bir film olmus wall.e Pixar gercekten bu işi layığıyla yapıyor helal olsun 9/10
two-face-2
two-face-2

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarılı.Heleki robotların hiç konuşmadan yüz mimikleriyle duygularını karşı tarafa anlatmasında ve seyirciye yansıtmasında çok başarılıydı.Çok uğraştıkları besbelli.Konusu olarakda çok manalı bir film. Kesinlikle izlenmeli...10/8
chichico
chichico

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film..eğer doğaya sahip çıkmazsak sonumuzun ne olacağı daha güzel anlatılamazdı..