emre3294
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel.ve daha öncede dediğim gibi her izleyiciye hitab etmiyor.örnek olarak o "eve eve " lere çok güldüm.ama ıce age deki ölümsüz-her türlü darbeden ve uçurumdan düşmeye dayanıklı,ezildiği zaman tom ve jerry deki gibi yamyassı olup tekrar düzelen fare beni zerre güldüremedi.ben zaten onu çocukluğumda görmüştüm.ayrıca bu film sadece komedi arayanlara yönelik bir film değil.birçok duygu yaşattı en sonunda gözlerimi dolduran nadir filmlerden biridir. sen "komik değil" diye eleştiriyosan bence pek dikkatli izlememişsin, değilmi luck luck?
Şu ana kadar izlediğim en güzel animasyon filmiydi. Gerçekten çok etkileyiciydi. Walle nin o masum hali insanı çok etkiliyo:))) İzlemeyenler en kısa zamanda izlesin.
Tek kelime ile MU-KEM-MEL! Bayildim, gunlerce etrafta iiva diyerek gezdim. Bir robot bu kadar mi tatli olur? Benim diyen ask filmlerine tas cikartir. Pixar`dan da boyle kaliteli bir is beklenirdi zaten. Arsivimde birinci siralarda yer alacak bir film. Mutlaka ama mutlaka izleyin.
her karesi özenle hazırlanmış harika ve çok duygusal bir film... Özellikle vol-inin uzaya çıktıktan sonraki maceraları çok fantastik bir şekilde anlatılmış.
PiXaRın harikalar yarattığı bu filme ne yazsam bilemiyorum. Bence aşk ve komedinin bir animasyonla anlatabileceğinin nadir örneklerinden birisi. Ayrıca gelecekteki insanlığa yaptığı atıf da küçümsenecek derece de değil. Her şeyin otomatikleştiği günümüzde gelecekteki halimizin oradaki insanlar gibi olması içten bile değil. Ayrıca filmde her ne kadar konuşma sahnesi fazla olmasa da bence bir eksiklik olmamış. Her şey güzel anlatılmış. Animasyon fanatiklerinin kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapıt.