Vol.i

zafer-cesur
zafer-cesur

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mükemmeldi bence izlediğim en iyi animasyondu. Küresel ısınmayı o kadar güzel anlatmış ki... 8 puanı kesinlikle haketmiyor en az 9+ olmalı.
hassler8
hassler8

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film. filmden çıkınca garip garip sesler çıkaran acaba sadece benmiyim?
batuhan-demirkaplan07
batuhan-demirkaplan07

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ıce age gibi güzel bir film tek kelimeyle mükemmel
closure-2
closure-2

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
pixar yine yapacağını yapmış..olağanüstü bi animasyon izleyenlere sunulmuş.konu gerçekten ilgi çekici olmakla birlikte , çok fazla diyolog olmaması filmin tadını kaçırabilir diyedüşünüyo olabilirsiniz.Fakat , duygular öylesine özenle yansıtılmışki film akıp gidiyo..10 / 10 kaçırmayın...
burkiturki
burkiturki

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süperdi herkese tavsiye ederim
tellilara
tellilara

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film den daha yeni geldim....çok şeker ve güzel bi film animasyon izlemeyi sevenler izlemeli :)
foggedgrape
foggedgrape

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
olağanüstü bi film...konuşmadan da çok şey anlatılabildiğini anlıyorsunuz..türüne komedi yazılmış ama ben pek öyle düşünmedim açıkçası.çok duygusal...umarım böyle kaiteli animasyonların sayısı artar
egejedi
egejedi

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bi animasyon olmuş. Ama film içm komedi/animasyon diye geçmişler, bence dram filmi aynı zamanda. Filmin bi çok yerinde gözlerim dolu.
bunyamin-colak
bunyamin-colak

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu filme nasıl kötü denir...Evet belki az diyalog var ama diyaloga gerek yok ki.Bazen bakışlar herşeyi anlatır.Bu film böyle bir film
ict-34
ict-34

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel aşk filmlerinden biri...
isil-pesen
isil-pesen

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile MU-KEM-MEL! Bayildim, gunlerce etrafta iiva diyerek gezdim. Bir robot bu kadar mi tatli olur? Benim diyen ask filmlerine tas cikartir. Pixar`dan da boyle kaliteli bir is beklenirdi zaten. Arsivimde birinci siralarda yer alacak bir film. Mutlaka ama mutlaka izleyin.
kyrenians
kyrenians

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harika bir film heryaşdan insan izlemeli
evilescence
evilescence

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendimi ve izlediğim en iyi animasyon filmlerinden biriydi diyebilirim..

Filmde diyalog olmadığı için bazı izleyicilere sıkıcı gelebilir ama bence diyalog olmamasına rağmen gayet zevk verici.Hikayesini de oldukça güzel.

Macera dolu bir filmdi.İzlerken çok eğlendim.Herkese öneriyorum =)
su-tospiki
su-tospiki

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika olmuş ya keyifle izlenicek bir film vol.i de çok tatlı :o
seko93
seko93

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
animasyon filmlerinde çığır açan pixar ın bence başyapıt sayılabilecek filmi herkes izlesin hem eğlenceli hem de romantik