Wanted
4,2

pirireis16
pirireis16

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Süper,tek kelimeyle o ne aksiyon öyle.müthiş sahneler vardı.teknolojinin bir filme artısı bu kadar olur dedirtiyor insana.film sonunda direkt beş altı sahne kalıyor insanın aklında. yönetmen yada yapımcı biraz matrixten etkilenmiş gibi dursada 10/9 derim bu fime..
neco-2000
neco-2000

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
super ya
puanım 9
ben bu fılmı ızleyınce sunu dedım
ben hayatımda aksıyon fılmı ızlememısım
mukemmel
sadece aksıyon degıl
fılmın Kurgusu da cok super
fılmde hıc sıkılmıyosunuz
fılmde emegı gecen herkesı tebrık ederım
jackbaur
jackbaur

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda İzlediğim En Güzel Film Dediğim Filmlerin Arasında Dün İzledim Acayip Hoşma Gitti Angelina Jolie nin Oyunculuğu Harika Özellikle Başroldeki Çocuk Çok Harika Rol Yapmış Tamda Rolleri Uygun Kişiler Seçilmiş, Harika Bİr İntikam Filmi...
doktorscream
doktorscream

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harikaydı.
erdenizpasali
erdenizpasali

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmde kaç kez yok artık! vayy be! dediğimi hatırlamıyorum. bazı sahneler gerçeği tabir-i caizse teğet geçmiş. olr mu olur abi dediğim yerler çoğunluktaydı elbette. angelina yine konuşuyor gerek fiziğiyle gerek oyunculuğuyla.. hele o bakışlar.. filmin sonu oldukça etkileyiciydi. ama sondan 5-10. dk da ah dedim ne yaptınız siz senaryoyu yazan arkadaşlara. 8/10
sercanduyan
sercanduyan

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kusursuz bir film kesinlikle izlenmeli...
imparatoraziz
imparatoraziz

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Trailer'ını izlerken 25. saniyede durdurun ve Angelina'ya bir bakın derim =)) Mutlaka gitmeliyim bu filme. Morgan Freeman, zaten adamım!
abernathy
abernathy

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
angelina jolie ve james mc avoy..daha ne istenir ki?
prensesozlemmm
prensesozlemmm

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmde Morgan Freeman oyunculuğu tek kelimeyle mükenmeldi Sıkılmadan izlenilebilecek bir film
harun3404
harun3404

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Millet 2008 veya 2007 vea 2006 yapımı o kadar saçma film varki

öyle yorumlar yapıyor biz gidip izliyoruz

bu filmi hiç yorumsuz izledim , angelinanın perfonmansı o kurşun sahnesi , hele araba sürüşüne bayıldım

filmin kısacası herşeyine bayıldım

daha ne

teredütsüz 2008 yapımı en iyi filmler arasında
kevin12389
kevin12389

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Haziranın 27si gözüküyor.Aksiyon iyi gibi umarım filmde, fragmanındaki aksiyonun çok daha fazlası olur.
omer-saglam
omer-saglam

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir aksiyon filmi.oyuncu kadrosu da fena deyil.izlemenizi tavsiye ederim
StarsailOr
StarsailOr

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
film resmen akıyo ya
sana puanım 10 kanka
hokur
hokur

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mantık kurallarına bağlı kalmadan izlenmesi gereken bir aksiyon filmi. Bu türü sevenler için bulunmayacak nimet. Aksi gibi görünse de konusu sadece aksiyon değil. Hikayesi de fena değil yani. 8/10
47-hitman
47-hitman

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri diyebilirim. Film abartı aksiyon ama onunda ayrı bir yeri var sonuçta. Filmde James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie gibi yıldız isimlerde bulunuyor. Angelina Jolie için diyecek bir lafım yok aksiyon filmlerine ayrı bir yakışıyor, Morgan Freemanı ise bu tarz farklı bir rolde ilk defa izledim, James McAvoyun da yükselen oyunculuğu ile yeni projelerdede görebileceğiz umarım. Sonuçta ben bir aksiyon fanatiği olarak yazıyorum Wantedı mutlaka izleyin aksiyon severler hele hiç kaçırmasın görülmesi gereken bir film bana göre.