Yorumları okuduktan sonra açıkcası filmden fazla birşey beklemiyordum ama filmi izlerken bir saniye bile sıkılmadım ve gördüğüm en iyi aksiyon sahneleri vardı bu filmde. Filmin tek eksik kalan yönü hikayeyi biraz kısa kesip çok hızlı sonuca gitmesiydi. Abartı kısmına gelmişken hayatımda abartısız bir film izlemiş deyilim ve öle bir yapılsaydı eğer kendi hayatımı izlerdim :) Bence izlenmesi gerek bir film 9/10.
Gerçekten iyi kurgulanmıs , göz zevkini seyirciye sunan ve izleyiciyi şaşırtan bir film kısaca acıklamak gerekirse..İyinin üstünde bir aksiyon filmi..Ama Bourn serisinin üstüne aksiyon filmi tanımam yani;)..
Öncelikle bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Wanted aslında bir çizgi roman uyarlaması olup, bununla ilgili bilgi almak isteyenler http://en.wikipedia.org/wiki/Wanted_(comics)linkinden gerekli bilgileri alabilirler. Wanted Collection Editiona sahip biri olarak şunu belirteyim, film çizgi romanın yüzde biri kadar bile şiddet içermiyor. Filmin yönetmeni Kazak asıllı Rus Timur Bekmambetov. Tam adı Timur Nuruakhitovich Bekmambetov. Kendisinin nasıl bir yönetmen olduğunu anlamak için Rus yapımı Night Watch ( Nochnoi dozor ) filmini izlemeni öneririm. Filme gelince, aksiyon, konu özellikle Müzikler açısından 10/10 verilecek tek kelimeyle aksiyon sineması başyapıtıdır. Konu aynı o ipliklerin nakış işlemesi gibi mükemmel bir biçimde işlenmiş ve muhteşem bir sona bağlanmış. Özellikle Wesleynin sıradan bir adamdan nasıl bir suikastçıya dönüştüğü muhteşem bir epik anlatımdır. Sinema sanatının her ince nüansını bu filmde bulmak mümkün. Jolie ve Freeman neden oynadı diye soranların filmin yapım aşamasını izlemesini öneririm. Timur abime bu muhteşem filmi muhteşem yorumuyla bize kazandırdığı için teşekkür ederim. Filmde öyle muhteşem iki şarkı var ki; ' Every day is exactly the same ' ve ' The little things'. Filmi periyodik zaman dilimlerinde tekrar tekrar izlememe rağmen doyamıyorum. Filmle ilgili en baba replik ise ' Hes the man ' dir. Sinema sanatına, emeğine saygı duyan herkesin şiddetle izlemesini öneriyorum.
Olumsuz eleştirileri de anlayabiliyorum fakat sonuçta bir aksiyon filmi, kalkıp kursunun hızını mesafesini filan hesaplayıp teknik donelerle film izleyecek olursak kaç tane film mantıklı olur ? Bana göre süper bir film, 1 saniye bile aksiyon kesilmiyor, konusunda çok kötü değil, klasik ama iyi işlenmiş denilebilir. 10 sene önce izlediğim bı filmi dün tekrar izledim, mutlaka tavsiye ederim
Mükemmel bir film.. Birçok filmden alıntı var gerçekçilikten uzak sahneler olmus ve cinsellik önplanda tutulmus fakat ortaya akıcı ve güzel bir aksiyon çıkmış.Özellikle son dakikalarda şaşkınlık içerisinde şakınlık yasıyorsunuz kurgu süper olmus. Eğer ufak detaylara takılmıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir film..
Filmin oyuncu kadrosu mükemmel kesinlikle aksiyon ziyafeteine hazır olun. Ayrıca son zamanların aranan ismi james Mcavoy performansı filme ayrı bir tad getirecektir.
fantastik aksiyon bir film illah gerçekçimi olması lazım zaten gercekçilik kurallarına uygun yapılsa bu kadar izlenilmez ve beğenilmez :))) adı üstün de film arkadaşlar bırakın gercekçiliği,abartıyı ben beğendim gayet güzeldi zevkle izledim 10/8