odinhan
1.029 değerlendirmeler
10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri çok abartılı , Freemanın rolu çok hafif yinede zevkle izlenebilecek bir popcorn filmi , sonunda ise aklınızda hiçbirşey kalmadan dakikalar sonra unutacağınız bir film...10/7
Bol aksiyon, hareket, macera, yüksek tansiyon, az mantık ( Hatta hiç ), inanırlık ve hayal gücünün sınırlaını zorlayan sahneler. Özet budur bence. Ne amaçla izleyeceğinize dikkat edin. Çerezlik film arıyorsanız tam size göre. Çok eğleneceksiniz. Ancak sakın ola ciddi ciddi film izlemek istiyorsanız bu filmi izlemeyin. Ben eğlenmek için izledim ve eğlendim. Hepsi o kadar.
Film, Speed tarzi bir aksiyon beklentisiyle izlenirse büyük hayal kirikligi yaratir. Sanirim yönetmen kült bir film çekmek istemis, ''Shoot Em Up'' tarzi bir film.Ondan tek farki o film kendisini ciddiye almayip seyircisine eglencelik sunuyordu, bu filminde kendisini ciddiye aldigini sanmiyorum, bence aliyor gibi gözüküp o ciddi haline biyik altindan gülmemizi istiyor gibi.
Enteresan bir film gibi görünüyordu gözüme ilkin. Yerin dibine sokan yorumlar da vardı, yere göğe sığdıramayan da. Aslında bir arkadaşın 'iyi değil yaa' şeklindeki gayet net ve kısa yorumunu duyduktan sonra biraz hevesim kırılmıştı. Ama neyse ki izleyip kendim değerlendirmeye fırsatım oldu Wantedi. Hakikaten de 'iyi değil' yani...Wantedle ilgili profesyonel yorumlarda Timur Bekmambetov ismini sık sık okudum. Bana kalırsa çok da enteresan bir yönetmen değil. Diğer filmlerini izlememiş olmakla birlikte Rusyadan Hollywooda transfer olduğunu biliyorum şimdilik. Wantedine gelince....ShootEm Upı izleyen arkadaşlar hatırlar; filmde inanılmaz bir aksiyon vardı, buna karşılık gerçeklik aramayacaktınız. İşte Wantedde aynen böyle, gerçeklik aramamak koşuluyla Wanted da en üst düzeyde aksiyon vaad ediyor. Lakin itiraf etmek gerekir ki ShootEm Up kadar eğlenceli gelmedi bana bu film. ShootEm Uptan üstün bir yanı varsa o da oyuncu kadrosudur, hepsi bu. Oyuncu demişken; Wanteddeki oyunculuk performansları ortalama düzeyde bana göre, McAvoy hariç. McAvoy'un gayreti de sanırım ilk kez aksiyon filmi yıldızlığına soyunmasından olmalı?Çok da uzatacak yanı yok bana göre bu filmin. Ne olursa olsun illa da aksiyon olsun diyen arkadaşlar için iyi bir film. Ancak benim gibi Bourne'vari kahramanlardan hoşlananlara göre olduğunu sanmıyorum?
Filmin absürd aksiyon sahnelerine rağmen müthiş görsel efektleri sayesinde çok yüksek bir seyir zevki var. Kurgusu ve senaryosu da bu tarz bir aksiyon filmine göre oldukça başarılı. Üstüne bir de Jolie ve Freeman gibi iki üst düzey oyuncu eklenince çok iyi bir yapım ortaya çıkıyor. Filmdeki tek olumsuz unsur McAvoyun performansı. Bence rolüne yakışmamış. Mutlaka izlenmesi gereken bir seyirlik.
tam bir hollywood filmiydi ama yine de iyiydi. hele ki bazı sahnelerin kalitesine ve etkileyiciliğine şaşırmamak elde değil. sonuç olarak mutlaka izleyin derim ben.
Angelina Jolie hep bu tarz filmlerde oynamalı. Ona en çok yakışan filmler Tomb Raider gibi, Mr.&Mrs. Smith, Gone In Sixty Seconds, Wanted gibi aksiyon filmleri. Eğer kadınlar için bu tarz roller daha çok yazılsa, Jolie gelmiş, geçmiş ve hatta gelecek en büyük, ve belki de tek kadın aksiyon yıldızı olur. Fiziği çok yakışıyor çünkü. Sert yüz hatları bence drama gitmiyor, inandırıcı olmuyor. Değişken olamayan bir tipi var, ki değişkenlik dramlar için en gerekli özelliktir.
film aksiyon açısından izleyen herkesi doyuruyor. buna kimse itiraz etmesin. bu tarz afilmelrde zaten bakılacak olan en önemli olay teknolojinin kullanımıdır. buda son derece başarılı olmuştur. filmde oyunculuğu sorarsanız eğer james iyi bir oyun sergilemiş morgan artık alıştığımız başarısını kaybetmiyor ve angelina ise bu rolde resmen matrix trinity rolünü üstlenmiş geri plandaydı. ben filme 10/9 verdim helal olsun. zon zamanalrdaki aksiyon filmleri arasında 'hepsini vur' ve bu film liste başını çekiyor.
güzel aksiyon sahneleri ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor ama birsürü saçmalık yanıda cabası ama ben bunlara değinmiycem. güzel hareketli bir film izlemek isterseniz boş zamanlara ilaç gibi gelebilir onun dışında bişey yok beklemeyinde zaten. iyi seyirler
tam bir teknoloji harikası.günümüz teknolojisini çok iyi kullanırsan, yanında sağlamda senaryon varsa ve iyi oyuncularada sahipsen filmin tutmaması imkansız.bu film de böyle olmuş yönetmeni ve oyuncuları senaristi ve efekt uzmanını kutlamak lazım.süper bir iş çıkarmışlar.8,5/10
film beklentilerimin üstünde çıktı açıkçası gözümü kırpmadan izledim gidişat çok sağlam.angelina jolieye ilk kez bu kadar hayran kaldım.bu roller bu kadına yakışıyor.film aksiyon sevenler için kaçınılmaz,müthiş tek kelimeyle!
türkler yapsa anca bu kadar olur . saçma sapan anlamsız abartılı hadi tamam bu film filmlerde abartı olur ama bu kadarda saçmalanmaz uçuk kaçık anlamsız filmlerden birşey beklemeyen zamanın değerini bilmeyenleren için 10/10. bir filmden en azından bi kalite bekleyen seyirciler için en fazla 10/5 böyle 2. sınıf bi filmde angelinayla morgan nın oynaması düşündürücü son yıllarda pek sağlam senaryolar gelmior heralde ellerine