merdem31
18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok iyi bir filmdi ya. Bu filmi beğenmeyenler daha hangi filmi beğenirler cidden merak ediyorum. En ufak ayrıntılar bile düşünülmüş yahu. 10/10 abartısız.
Aksiyon severler için kaçırılmayacak bir film.Abartılı sahneler bazen aşırıya kaçsa da filmin yapısı gereği sizi fazla rahatsız etmiyor.Slow motion sahnelere oldukça yer verilmiş ki bence bu her zaman etkili bir yöntem.Özetle ortalamanın üzerinde,heyecanlı güzel bir filmdi.Yönetmenin Rus olmasının da etkilerini ara sıra hissediyorsunuz.
Angelina Jolie ve Morgan Freeman olmasa diyesim gelse de.. asıl cocuk (vasat tip.. biraz fight club taki brad pitt edward norton ironisi gibi- hani çirkinim ama karizmam var)gelecege donus, rambo, karete kid misali o soradan hepimizi gaza getiren gecmısınden intikam alma ve artık guclu olma havasıyla filmi seyrimlik yapmıs.. konu elbette ki vasat ki hatta bir konu var bile diyebilir miyim? ama gene de kavis çizen ve carpısan kursunlar filme hafif bir orjinallik havası katmıs.. muzikler de fena degil.. izlemek gerek zira kavis cizen kursunların oldugu ilk film ve buna felsefik bir yorum bile getirilmis..son sahne de iyi..
arkadaşlar ben filmi izledim ne zmandır böyle bir aksiyon filimi bekliyordum oyuncu kadrosuyla olsun görsel efektleriyle olsun çok güzel bir film 10üzerinden 10 veriyorum tavsive ederim ...
Çok güzel bir film arkadaşlar .. Senaryosu dışında sahneler falan da çok güzel hazırlanmış . Ancak akıcı olması biraz daha uzun olmasını gerektirmiş sanki . 9/10
Bu filme giderken şöyle farklı bir aksiyon izlemeyi düşünüyordum ve wantedin bu konuda beni tatmin ettiğini söyleye bilirim. Film kurgu oyunculuk senaryo bakımından kendini diğer aksiyon filmlerinden ayırıyor diyebilirm ancak fazla mübalağ sevmeyenlerin filmden hoşlanacağını düşünmüyorum shoot em up tarzı güzel bir filmdi
gerek senaryosuyla gerek efektleri ile yaza damgasını vuracak bir film. son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. izlemeyenler mutlaka gitmeli. angelina jolie ve morgan freeman kadrodaysa zaten o filmden başka ne beklenebilir...
Yaratıcı değil... Aksiyon sahnelerinde "yok artık o kadar da değil" demeye alıştıktan sonra yeşilçam benzeri bir baba-oğul vakasıyla ve Battal Gazivari bir kahramanla karşı karşıya kalıyorsunuz..Matrix i izleyen herkes için görüntüler de tanıdık gelecek..Öylesine bir film..
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.