Film aksiyon bazında güzeldi ama gerçek dışıydı.tabiki her film gerçek olacak diye bir şey yok ama bu film tamamen mantık dışıydı.Yine de izlenebilir.10/7
Senenin hayal kırıklığına uğradığım filmlerinden. Herhelde çok şey beklemişim filmden. Ama film yabana atılacak kadar da kötü bir film değil. Angelinanın esas oğlanı kaçırdığı ve esas oğlanın babasını öldürdüğü sahneden başka akıl da kalan bi sahne yok ve tabi ki filmin yönetmeninin filmin başında ve sonunda gaz vermek için seyriciyi aşşalamasından başka.(Bir de matrixle bu filmi kıyaslamak çok saçma. matrix bir felsefenin (gerçeklik nedir?)üzerine otutturulmuş bir film. Bu film ise bir pamuk ipliğine dayandırılmış. Bu filmde hafif dövüş kulubü felsefesine (Toplum kurallarına aykırılık) otuturulmak istenmiş ama ne dövüş kulubü olabilmiş ne matrix.) Unutmadan filmin müzikleri güzeldi.
tamamen klişelerle dolu amerıkan sınemasına aıt aksıyon fılmlerının tıpkısı bır fılm.gorsel efekt olarak basarılı buldum dıyebılırım fakat onun dısında abartının bıle dozu ayarlanamamıs bır fılm olarak vasattan oteye gecemez.
Eger abartıdan rahatsız olmuyorsanız film size güzel gelebilir.Ben ise bana sadece keyif vermesi için izledim ve öyleydide..Kurşunu kilometrelerce uzaktan hedefi vurması saçma,ama saçma oldugu kadarda güzel...Filmdeki karakterin katile dönüşmesi bana The Punisherı ( Orjinal dilde yazıyorum çünkü Türkiyede film çevirileri saçma oluyor) anımsattı..Ve evet devamı olcak gibi.Kafanızı dagıtan bi film..10 üzerinden 7
matrix i taklit etmişler bence..ama matrix in tırnağının eşi bile olamaz..matrix bu tarz filmler arasında tartışmasız olarak çok çok önde..bu yüzden bunun gibi filmler matrix in ağırlığı altında ezilmeye mahkumlar çünkü hiç birinde matrixteki nedenselliği,olayların nasıl gerçekleştiğini anlatan bir background bulamıyosunuz...
bence o kadarda kötü değil di izlenebilecek tarzda bi film hiç görülmemiş görsel efek içerikli orjinal sahneler var mesela kurşuna falso verme gibi 10/8 derim...ve tavsiye ederim
mankıtdışı çok olay var filmde (kurşuna falso vermek gibi) ama yinede bi aksiyon filmi için güzel güzel sahneler var bide angelina joly var:) izlenir yani...
Night watch a göre gayet güzel bir film.Bu hikaye çok daha iyi anlatılabilirdi.Ama bu merminin dönmesinin bir çığır açtığına eminim.Başka filmlerde de görürseniz şaşırmayın.Bence gayet iyi bir aksiyon.Efektler gerçekten çok iyi.Hareket arıyorsanız izleyin derim.
eğlenceli sayılabilecek bir film.. angelina nın oyunculuğu kötü... morgan freeman bu film de oynamış..helal valla vizyon a girmeden çok konuşuldu beklediğim gibi olmasa da izleyin derim güzel bir video oyunu modunda:)