Wanted
4,2

asi-06
asi-06

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya gercektem film harika olmus hele silahı adamın kafasına takıp kendine siper olarak kullanması sahnesi tam bi aksiyon 10da 10
nephelin
nephelin

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Rusyanın en iyi yönetmeninin Hollywoodda ki ilk filmi.Bence yapabileceğinin en güzelini yapmış.Aksiyon filmi açısından değerlendirdiğiniz zaman daha ne olabilir ki diyeceğiniz bir film.Görsel yönden daha ne bekleyebilirsiniz ki. 10/9
dale-man
dale-man

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izledikten sonra bir daha izlemek isteyeceksiniz.
full aksiyon ve dolayısıyla hic sıkılmayacagınız,izledikten sonra pisman olmayacagınız,iyi ki izlemisim diyeceginiz bir film.
yığınla film izledim,izlemedigim film sayısı cok azdır,buna rağmen bence en iyi aksiyon filmlerinden biriydi.
babsy-2
babsy-2

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel. izlemekten çok keyif aldım sinemada..ama evde izlendiğinde aynı keyfi verecek bir film mi bunun için garanti verilmez..
enesnail
enesnail

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
The Bourne Ultimatumdan sonra uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmiydi. Abartılı sahneleri oldukça fazla ama izleyiciyi eğlendirdikten sonra bir zararı yok bence, sonuçta aksiyon filmi. Oldukça güzel finali var hatta final içinde final barındırıyor. Aksiyon severler bu filmi kaçırmasın 9 numara bir film. angelina her zamanki gibi harika, James McAvoy iskoçyanın son kralı filmindeki başarısının kat be kat üstünde oyunculuk sergiliyor. kaçırmayın....
incimburcum
incimburcum

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten aksiyonu yüksek bir film izlenmeye değer ama yapılan şeyler gerçeğin dışında olduğundan pek bir anlam ifade etmedi bana
darklake
darklake

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
aksiyon severler için gerçekten ço hoş ve sürükleyici bi filmmmfilmdeki abartılı sahneler gerçekten hoş:D:D::D artık değişik bi şeyler görmeye ihtiyacımız vardı....herkese ii seyirler
romeoromeo
romeoromeo

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harikaydı.. maceraseverler sakın kaçırmasın efektler mükemmel olmuş..
Ahmet G.
Ahmet G.

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici,süpriz sonuyla nefes kesen bir film. Keyifli vakit geçirmek için birebir! 8/10
kriker1905
kriker1905

27 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel efektlerle süslü müthiş bir aksiyon
10/9
sinema
1 ziyaretçi
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayal gücünün neredeyse son zirvesi...=) akıllara zarar sahneleriyle **wanted** 9/10
erdiizbul
erdiizbul

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gusel ama abartılı bır fılm gercekten :):):)
mph13
mph13

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
10 üzerinden 8 verilecek bir film.Film hiç sıkmaksızın kendisini izletiyor.Çok fazla saçma sahneleri var ama kurgusu çok güzel verdiği mesajda öyle.Ayrıca 1e 1 hayatın kendisinden olan kaç film varki sinemada en gerçekci fimde dahi abartı vardır zaten sinema duyguları yoğun yaşatır öyle olmasa izlenmez
volkanick
volkanick

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence filme yöneltilen eleştiriler en az film kadar abartılı.Kesinlikle tek solukta izlenen iyi bir aksiyon filmi.Yönetmenede aşırı haksızlık ediliyor,gerçekten farkını ortaya koyduğunu düşünüyorum.Bu film bir amerikalı yönetmenle klasik bir macera filmi olurdu o kadar.Ayrıca filmde en çok başrolün klavye ile adamın yüzüne vurduğu sahneyi sevdim.Genel anlamda ezik(!)lere gaz veren, bunu yaparkende insana sıkça yok artık(!) dedirten bir eğlencelik diyebiliriz.
dü-ünce-polisi
dü-ünce-polisi

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bol adrenalin salgılamak istiyorsanız izlemelisiniz sinema haycanlandırıyor insanı.