Wanted
4,2

r0ckn-r0ll
r0ckn-r0ll

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yorumları okuduktan sonra açıkcası filmden fazla birşey beklemiyordum ama filmi izlerken bir saniye bile sıkılmadım ve gördüğüm en iyi aksiyon sahneleri vardı bu filmde.
Filmin tek eksik kalan yönü hikayeyi biraz kısa kesip çok hızlı sonuca gitmesiydi.
Abartı kısmına gelmişken hayatımda abartısız bir film izlemiş deyilim ve öle bir yapılsaydı eğer kendi hayatımı izlerdim :)
Bence izlenmesi gerek bir film 9/10.
erdemgtr
erdemgtr

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mantık sınırlarını zorlayan sahneler çok fazla ama yine çok sürükleyici bi film son yılların en iyi aksiyon filmlerinden olmujş bence türün meraklıları kaçırmasın özelliklede sinemada bi başka keyifli oluyor.
Esteban-2
Esteban-2

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sinema her zaman insanları sıkmak için ya da sanatsal denen filmler için vardır demek yanlış olur.Böyle türünün iyilerinden olan filmler olmazsa beyazperdenin büyüleyiciliği sona erer.Evet konu biraz zorlama olmuş hani 'terziler' vs.Ama belli bir süreden sonra aksiyonu o kadar iyi oturtulmuş ki kendinizi sonu belli ama çekim teknikleriyle hayranlık veren bir filme kaptırıveriyorsunuz.Filmin bu yaz sinemalarımıza uğrayan en iyi aksiyonlardan biri olduğuna hiç şüphe yok.**Aksiyonseverseniz kesinlikle kaçırmayın derim.
prettygirl-0915
prettygirl-0915

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
biraz abartılı olabilir ama sonuçta aksiyon filmi.gayet başarılıydı.çok beğendim...
wely
wely

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hemen hemen herkes filmi beğenmiş. ben de beğendim. fakat McAvoyun muhteşem oyunculuğundan bahsedeniniz yok. Bence çok iyi almış götürmüş rolü. Tamam angelina ve freeman da iyiydi ama McAvoyun da hakkını teslim edelim. Bu arada izleyecek olanlar matrix vari bir aksiyonla karşılaşacaklar. Yani fazla mantık ararlarsa üzülebilirler. 8/10
mehmet-oguz
mehmet-oguz

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Aksiyonu sevenlerin kaçırmaması gereken bir filim... Konu klişe yanlız...
bergula
bergula

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmde abartı dercede mantıksız olayların olduğu doğru.. ama ben izlerken çok eğlendim ve çok güzel vakit geçirdim ki benim için de önemli olan bu.. genellikle insanı eğlendiren filmlerin daha iyi olduğunu düsünüyorum... filmlerin gerçekçiliğini ya da senaryosunu değilde verdiği zevki önemli bulan herkese tavsiye ederim..
nazanxyz01
nazanxyz01

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
heyecan verici,yaratıcı bir senaryo,iyi oyuncu kadrosuyla iyi vakit geçirilecek bir filmdi.çok zevkli bir izleyici olarak filmi kesinlikle tavsiye ederim ayrıca saçma bulanlarada iki çift lafım var filmde herşey mantığa uygun olsaydı dizi bile izlenemezdi ayrıca angelina zayıfladıkça daha da güzel olmuş filmi beğenenlere sevgiler:)
hidalgoviggo
hidalgoviggo

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmle ilgili yorumlara bakıyorumda saçmaydı bu kadar da olur mu tarzında bazı yorumlar gördüm.Arkadaşlar zaten hangi aksiyon filminde olağanüstü şeyler yokki.Bu tarz filmlerde pek mantık aramamak lazım bence.Filmi dün gece izledim ve çok beğendim.Aksiyon sahneleri,görsel efektler ve filmde kullanılan şu yeni kamera tekniği gerçekten çok güzel olmuş.Angelina Jolienin oyunculuğunu pek beğenmedim ama diğer oyuncular iyiydi.Ayrıca filmdeki kurgu da şahane olmuş.Filmin sonlarında doğru bildiğiniz her şeyin aslında yalan olduğunu öğrenmeniz sizi baya şaşırtıyor.Benim gibi aksiyon severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.10/8
orcoon
orcoon

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper!!!
didem-3108
didem-3108

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence superdı...wesly zaten bıtırdı benı.basroldekıler bu kadar super mı olur hep yaaa:Dbnce kesnlkle ızlenmesı gereken bı fılmm...
hekim-mk
hekim-mk

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filme bayıldım.aksiyon desen var güzellik desen var(angelina jolie 10 numara;)iyiki de sinemada izlemişim.bu filmi ewde izleyerek çok yazık edermişim.9 puan;)
yavuzkasimay
yavuzkasimay

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sadece keyifle izlediğim güzel işlenmiş bir aksiyon filmi, hepsi bu kadar. orijinal sayılacak bir senaryo m. freeman ve a. jolie faktörü, sürükleyici olması yetiyor. etkileyici olduğunu söyleyemem. unutulur gider kısa süre sonra.
umranugan
umranugan

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hayal gücünüzü özgür bırakın... Her sahnesi sizi oturduğunuz koltuğa çivileyecek kadar renkli. Ve neden olmasın dedirtecek kadar gerçeğe yakın. Angelina Jolie büyüleyici... Onda hissedilen bu gücün rolüyle ilgisi yok sanki. Belki sahiden yok..:) Filmdeki vesikalık fotoğraf sahnesinde koptum... Bekmambetov bunu özellikle yapmış olmalı..:))) Mutlaka izlenmesi gerekli diye düşünenlerdenim...
geceyurekli
geceyurekli

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
10 Numara film olmuş... Aksiyon ile pisikolojiyi harmanlamışlar ve çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 10/10