Wanted
4,2

askerasker85
askerasker85

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
fantastik filmleri hep saçma bulmuşumdur..
ama bu filme saçmada olsa mükemmel bi filmdi diyorum... Tabi Angelina farkını da unutmamak gerekir... :D
mafiaboy1988
mafiaboy1988

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu filmi begenmeyenler gitsin bugs bunny izlesin derim :) film gerçekten görsel açıdan harika..action sevenler kaçırmasın derim
bylaw
bylaw

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir filmde aksiyon efekler mükemmeldi kimse boşuna inkar etmesin!!
metehan-0
metehan-0

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Eger filmde mantık arıyorsanız ve mantıgınıza aykırı gelen filmleri izlemiyorsanız bu filmden uzak durmanız en iyisidir

Ama eger aksiyon filmlerinden hoslanıyorsanız a.jolie hayranıysanız bu filme kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim

Ben her iki gruba da girmiyorum ama filmi izlerken cok eglendiğimi söleyebilirim ne zamandır böle hem eglendiren ve aksiyon sahneleri de bu kadar ustaca olan bi film izlememiştim 9/10
Serrcan
Serrcan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ey matrixi hitmani batmani vs.çağının en iyileri olarak tanımlayıpta bu filmi beğenmeyen zihniyet şaşarım size !
nex-khan
nex-khan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Cok hareketli ve zevkli bir hikayesi var.Eger ki aksiyon filmlerinden hoslaniyorsaniz, kesinlikle gidin! :)
cansubabacan11
cansubabacan11

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Doga ustu degılde azınlık raporunda kı gıbı bır kader ongorucusu kullanılmıs bu bır yenılık deıl ama falsolu mermıler ınandırıcı ve yaratıcı olmus bence. Yaratıcı bır fılm sonucta ayrıca oyuncular cok kalıtelı aksıyon fılmı denınce angelına jolıe den ıyı bır kadın oyuncu dusunemez oldum. Morgan Freeman ı ıse her fılmde gormek sıkıntı yerıne keyıf verıyor bence aksıyon sevenler kacırmamalı.
gun-batimi21

resmen matrix 4 !
tuba-esk
tuba-esk

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben filme bayıldım.hangi filme gideceğine karar veremeyenler hiç düşünmeden "wanted"ın yolunu tutmalı bence her yönüyle etkileyici
c-n-b-z
c-n-b-z

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya angelinaya kilitlenmekten film i izleyemedimki bence mükemmel film sonuçta angi oynuyo hele havuzdan çıktığı sahnede koptum filmden, :))) neyse şaka maka mükemmel bir film...
harun3404
harun3404

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Millet 2008 veya 2007 vea 2006 yapımı o kadar saçma film varki

öyle yorumlar yapıyor biz gidip izliyoruz

bu filmi hiç yorumsuz izledim , angelinanın perfonmansı o kurşun sahnesi , hele araba sürüşüne bayıldım

filmin kısacası herşeyine bayıldım

daha ne

teredütsüz 2008 yapımı en iyi filmler arasında
polymory
polymory

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası teknolojinin geldiği son noktayı gözünüzün çine soka soka gösteren ve bu işide oldukça sağlam şekilde başarmış olan benim "başyapıt" olarak nitelendirdiğim aksiyon dolu güzel bir film.
husoz88
husoz88

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film..
Birçok filmden alıntı var gerçekçilikten uzak sahneler olmus ve cinsellik önplanda tutulmus fakat ortaya akıcı ve güzel bir aksiyon çıkmış.Özellikle son dakikalarda şaşkınlık içerisinde şakınlık yasıyorsunuz kurgu süper olmus.
Eğer ufak detaylara takılmıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir film..
asilem-11
asilem-11

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süperdii... =) beklediimin üstünde çıktı şahsen. klasik bir aksiyon veya suikast filmi değil en güzel tarafı da o... seyredilmesi gerek...