Wanted
4,2

enesyilmazer
enesyilmazer

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten müthiş..3-4 seneden beri izlediğim en güzel aksiyon filmi..Bence kesinlikle kaçırmayın bunu..:)
wildboy-53
wildboy-53

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel film aksiyon sahneleri flan çok etkiledi beni herkese izlemesini tavsiye ederim..9/10
Oksal y.
Oksal y.

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim başta biraz bartı gibi gelsede soylencek söz bulamıyorum aksiyon filmi sevmezdim ama tek kelime ile harika nir film bUU:D
ekinciyakup
ekinciyakup

filmi bugün seyrettim...
kesinlikle izlenmesi gereken hem senaryosu hem görselliğiyle göz kamaştıran bir film...
gidin ve her dakikasından zevk alın...
final sahnesini asla unutamıycaksınız...
nkurt93
nkurt93

27 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İlk başta aksiyon sahneleri ne zaman başlıcak?
gibi sorular geliyor insanın aklına ama başladığında biraz yavaşlasada soluklansak oluyor.
Mcavoy da pek yakışmış rolüne, Angelina da rölünün hakkını vermiş ama; Freeman bence daha fazla rol üstlenmeliydi.
Filmdeki en büyük hata bence Foxun tüm olanların Sloanın oyunu olduğunu anlamasına rağmen yasayı yinede uygulamasaydı.İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Film çok güzeldi baştan sona kişisel kanaatimce.Favori listeme ekledim.Tabi ki 10 puan.
sumty
sumty

27 Haziran 2008 tarihinde eklendi
:D ilk başta araba sahnesini seyrettiğimde uçmuş bunlar dedim ama hayatımda seyrettiğim en güzel aksiyon filmlerinden biriydi baştan sonra heyecanla ilerliyor oyuncu kadrosu da mükemmel çok beğendim mutlaka seyredin..
sweet-casnu
sweet-casnu

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum, angelina yı sinemada bi aksiyonda izlemeyeli uzun zaman oldu ve ben sizi bilmem ama onu gerçekten çok özledim , ve fragmandada her zamanki gibi harika görünüyodu ayrıca morgan freeman da var e daha ne olsun
gurtukan
gurtukan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Matrix'ten esinlenmiş pekçok sahne olduğu belli. Zaten nedense Matrixten sonra bu tarz filmler hep onunla kıyaslanmıştır ama asla ondan iyisi olamamıştır. Görsel efektler hatırına seyretmeye değer yalnız Angelina Jolie denen kadının oynadığı filmler nedense bende hep hayal kırıklığı yarattı. fragman etkileyici ama bence çok orjinal bişey beklememek lazım.
ysf-krkmz
ysf-krkmz

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filme benziyor.kesin izlmem lazım.zaten oyuncular süper
oguzhanborklu
oguzhanborklu

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bi filme benziyo,umarım oyledir.izlemeye gidicm kesinlikle