Wanted
4,2

Şamil Ö.
Şamil Ö.

3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Her sahnesinde ayrı bir heyecan fırtınası olan bir aksiyon klasiği. Diğer aksiyon filmlerinin aksine daha güzelimsi bir finali var. Angelina ablamız ise herzaman ki gibi muhteşem :)
memoli-2
memoli-2

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
matrix i taklit etmişler bence..ama matrix in tırnağının eşi bile olamaz..matrix bu tarz filmler arasında tartışmasız olarak çok çok önde..bu yüzden bunun gibi filmler matrix in ağırlığı altında ezilmeye mahkumlar çünkü hiç birinde matrixteki nedenselliği,olayların nasıl gerçekleştiğini anlatan bir background bulamıyosunuz...
Power-of-Tower
Power-of-Tower

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Eger abartıdan rahatsız olmuyorsanız film size güzel gelebilir.Ben ise bana sadece keyif vermesi için izledim ve öyleydide..Kurşunu kilometrelerce uzaktan hedefi vurması saçma,ama saçma oldugu kadarda güzel...Filmdeki karakterin katile dönüşmesi bana The Punisherı ( Orjinal dilde yazıyorum çünkü Türkiyede film çevirileri saçma oluyor) anımsattı..Ve evet devamı olcak gibi.Kafanızı dagıtan bi film..10 üzerinden 7
Ertan Can
Ertan Can

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sıradan ve saçma olarak nitelendirilebilirdi içinde Morgan Freeman ve Angelina olmasaydı eğer :)
ismail7172
ismail7172

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence o kadarda kötü değil di izlenebilecek tarzda bi film hiç görülmemiş görsel efek içerikli orjinal sahneler var mesela kurşuna falso verme gibi 10/8 derim...ve tavsiye ederim
carinos
carinos

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Night watch a göre gayet güzel bir film.Bu hikaye çok daha iyi anlatılabilirdi.Ama bu merminin dönmesinin bir çığır açtığına eminim.Başka filmlerde de görürseniz şaşırmayın.Bence gayet iyi bir aksiyon.Efektler gerçekten çok iyi.Hareket arıyorsanız izleyin derim.
stingenes
stingenes

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli sayılabilecek bir film..
angelina nın oyunculuğu kötü...
morgan freeman bu film de oynamış..helal valla
vizyon a girmeden çok konuşuldu
beklediğim gibi olmasa da izleyin derim
güzel bir video oyunu modunda:)
stuluben
stuluben

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film aksiyon bazında güzeldi ama gerçek dışıydı.tabiki her film gerçek olacak diye bir şey yok ama bu film tamamen mantık dışıydı.Yine de izlenebilir.10/7
derdicok
derdicok

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yorum yazmıyım dedim ama bildiğim kadarıyla dünyadaki en hızlı şey ıışıktır yanlışsa affedin, filme puanım 7
fidel-2
fidel-2

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
matrix kopyası..abartılacak kadar iyi değil..klasik kurgu
revan55
revan55

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tamamen klişelerle dolu amerıkan sınemasına aıt aksıyon fılmlerının tıpkısı bır fılm.gorsel efekt olarak basarılı buldum dıyebılırım fakat onun dısında abartının bıle dozu ayarlanamamıs bır fılm olarak vasattan oteye gecemez.
seanpsulzll
seanpsulzll

28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosuna giyecek yok.hele angelina ve morgan freeman...zaten morgan freeman gibi usta bir oyuncudan iyi bir film beklerim ben.ama söylemeliyim ki beni hayal kırıklığına uğrattı:(.abartı filmleri ben de severim fakat nedense bu filmde hiç sevmedim.tabikie ekleyim en son ne zaman bir aksiyon filminde bu kadar heyecanlanmıştım hatırlamıyorum.sizleri bilmeme ama benim gittiğim sinemada kalp atışlarıyla titriyorduk.güzel sahnelerdi.ama her ne kadar başka filmlerde bu kadar heyecanlanmamış olsamda çok da iyi bir film değildi. hayal kırıklığı.....
tughantonguc
tughantonguc

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filme bugün gitme fırsatı buldum ve açıkcası beklediğimden çok daha kötü bir tablo ile karşılaştım. Usta oyuncular olmasına rağmen, filmde abartılı sahneler çok fazla kullanılmış ve bunda ısrar edilmiş. Buda bir süre sonra filmi monotonlaştırıyor ve insanın bir anda meğer, cüneyit arkın filmleri hiçte abartı değilmiş diyesi geliyor. Filmin sonu ve başının birbiri ile bağlantısı ve kaliteli oyuncu kadrosu, belkide filmde izlemlediğim en önemli artılardır...
yazici2828
yazici2828

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sinemaya gidip de etkilenmediğim tek film geidecek olanlar varsa söylüyorum gitmeye değmez
rose1986
rose1986

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
aksiyon sahneleri ve konu çok iyi fakat sırf jolie oynuyor diye bu puanı haketmiyor bence.film tür olarak fantastik yada bilim kurgu olsaydı bazı sahneler anlaşılabilirdi ama değil ayrıca bu tür filmlerde ewet mantık aranır.özellikle sinek nasıl kanadından vurulur anlamadım.sonda verilen msj iyi olsada işlenişi çok saçmaydı