burak2177
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok sürükleyici bir aksiyon filmi olmuş. film boyunca hiç sıkılmadan heyecanla izleyebiliyorsunuz. senaryo ve kurgu da şahane. angelina jolie cidden aksiyon işinde bir numara ve bu filmde de müthiş bir performans sergilemiş. kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Filmde aksiyon yapıcaz diye iyice işin suyunu çıkarmışlar.Aksiyon sahnelerini izlerken kaç kez "yok artık o kadar da değil" dedim.Örnek vermek gerekirse ; spor otomobili 2 polis arabasının üstünden zıplatıp bir otobüsün üzerinde yollarına devam ediyolar :D bunun gibi bir sürü sahne var.Ama aksiyon görmek istiyorum diyorsanız izlenesi bir film lakin amerikalılar gövde gösterisi yapmış filmde..
Eğer bir insanın sinemadan anlayıp anlamadığını öğrenmek istiyorsanız, wanted bu iş için iyi bir deney aracı olacaktır. Eğer kişi bu, mermilerin birbiri ardına durmadan çarpıştığı, mermilerine 360 derece açıyla falsonun verildiği, ana karakteri tutarsız, zorlama aksiyon sahnelerinin yer aldığı, kendini kanıtlamış filmlerin mirası felsefe kırıntılarını kendisine süs yapmış, tüm bunları yapıp, seyirciye kararlı bakışlarıyla hikayesini anlatmaya uğraşırken, seyirciyi filme dahil etmeye çalışırken, kendisini bu kadar ciddiye alıp sonrada arkasını dönüp,seyirciyi resmen salak yerine koymanın verdiği keyifle gülmek yerine bu gülme işini seyircinin gözü önünde yapsa (burda gülen kişiyi angelina jolie olarak hayal edin:) yaptığı saçmalağın kimse farkında değilmiş gibi değilde kendisi dahi dahil herkes farkındaymış gibi davransa, ve en büyük kozu olan aksiyonu bu mütavazilik ile anlatsa, takındığı o küstah "ben yaptım oldu" triplerinden çıksa, 2007nin kendi türünde en iyi filmlerinden biri sayıdığım Shoot Em Up a yaklaşabilecek olan bu filmi beğenmiş ise bu arkadaşınız tereddüt etmeden denilebilir ki bu arkadaş sinemadan anlamıyor bu arkadaşınızın sinema arşivinden yararlanılmaz bu arkadaşınızın sinema tavsiyeleri dikkate değer değil bu arkadaşınızın önüne iron mani koysanızda bir transformersi koysanızda birdir bu arkadaşınız için aksiyon aksiyondur gerisi hikayedir (ya da gerisinide hikayede olmayabilir) farketmez. Ha, eğer beğenmedim derse de, niye beğenmedin diye de bi sormak lazım (bu kadar yazıyı boşuna yazmadık!).
A.jolie ablamızı yaşlanmış görmeye mi yanayım,M.Freemanı gördüğüm en anlamsız rolde izlediğime mi yanayım,senaryodaki devasa gariplikleri anlamak için grupça antrakta kafa patlatmalarımıza mı yanayım yoksa kolu savurtarak tabanca mermisine falso vermenin filmin tek aksiyon yeniliği olmasına mı yanayım??.. Filmi beğenen arkadaşlara katılabileceğim tek nokta bu film kısırı aylarda çıkan yegane hızlı film olması ama geri koskocaman bir hayal kırıklığı
ilk başta basit bir süikastçi filmi diye düşündüm gidip görünce gerçekten çok etkilendim tebrik ediyorum film, akıcılığı,sürprizlerle dolu sahneleri,jolie ve mcavoy un oyunculukları ve tabi ki muhteşem ses efektleri ile izlenmesi gereken bir film herkese izlemesini tavsiye ederim
Mükemmel bir film.. Birçok filmden alıntı var gerçekçilikten uzak sahneler olmus ve cinsellik önplanda tutulmus fakat ortaya akıcı ve güzel bir aksiyon çıkmış.Özellikle son dakikalarda şaşkınlık içerisinde şakınlık yasıyorsunuz kurgu süper olmus. Eğer ufak detaylara takılmıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir film..
Yaratıcı değil... Aksiyon sahnelerinde "yok artık o kadar da değil" demeye alıştıktan sonra yeşilçam benzeri bir baba-oğul vakasıyla ve Battal Gazivari bir kahramanla karşı karşıya kalıyorsunuz..Matrix i izleyen herkes için görüntüler de tanıdık gelecek..Öylesine bir film..
Film için söylenebilecek tek şey soluksuz yaşanan bir keyif süreci... Angelina tek anlamıyla bir hoca olarak mükemmel.Filmin aksiyon temposu çok iyi.Yanlız araç takip sahneleri çok anlaşılır değil.Hızlı çekimler yapılmış ve parça parça olduğundan keyifsiz...Ama yine insanı 1,5 saat kitleyen zevk seyri olan bir film...
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.
super ya puanım 9 ben bu fılmı ızleyınce sunu dedım ben hayatımda aksıyon fılmı ızlememısım mukemmel sadece aksıyon degıl fılmın Kurgusu da cok super fılmde hıc sıkılmıyosunuz fılmde emegı gecen herkesı tebrık ederım
bence çok güzel bir film neden her filmi kafanızdaki en iyi filmle kaşılaştırıyorsunuz hepsinin konu ve özellikleri farklı bence büyük bir seçimi anlatıyor film zincirlerini kırabilmeyi gösteriyor cesareti ama siz sadece oynayanlara yada görselliğe önem veriyorsunuz biraz abartı olması gerekli dünyada herşeyi gerçek yaşıyoruz zaten bari sinema da istediğimiz gibi rahat ve fantastik düşünelim seyredin kardeş seyredin!!!!!!!!!
Ben falsolu mermileri bile severek izledim . Filmin ana fikri hoş değildi 1000 kişinin iyiliği için suçunun ne olduğu bile belli olmayan kişileri öldürmek fikri çok amerikanvari ama rus yönetmende biraz gülünç olmuş kod adı kılıçbalığında travolta da aynı sözleri söylemişti . matrix in küçük kardeşi ama bence sağlam filmdi . Hayat yeterince gerçek zaten izleyin bu filmi hayal gücümüz gelişssin bari . Ayrıca angelina kesinlikle bu gezegenin en güzeli .