Eger filmde mantık arıyorsanız ve mantıgınıza aykırı gelen filmleri izlemiyorsanız bu filmden uzak durmanız en iyisidir
Ama eger aksiyon filmlerinden hoslanıyorsanız a.jolie hayranıysanız bu filme kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim
Ben her iki gruba da girmiyorum ama filmi izlerken cok eglendiğimi söleyebilirim ne zamandır böle hem eglendiren ve aksiyon sahneleri de bu kadar ustaca olan bi film izlememiştim 9/10
hemen hemen herkes filmi beğenmiş. ben de beğendim. fakat McAvoyun muhteşem oyunculuğundan bahsedeniniz yok. Bence çok iyi almış götürmüş rolü. Tamam angelina ve freeman da iyiydi ama McAvoyun da hakkını teslim edelim. Bu arada izleyecek olanlar matrix vari bir aksiyonla karşılaşacaklar. Yani fazla mantık ararlarsa üzülebilirler. 8/10
abartılı olmasına ragemn hic durmayan bi aksiyon var kesinlikle tavsiye ederim.. sinemaya giderken biraz tedirgindim ama pisman olmazsiniz.... super 10/9
eğlenceli sayılabilecek bir film.. angelina nın oyunculuğu kötü... morgan freeman bu film de oynamış..helal valla vizyon a girmeden çok konuşuldu beklediğim gibi olmasa da izleyin derim güzel bir video oyunu modunda:)
Yorumları okuduktan sonra açıkcası filmden fazla birşey beklemiyordum ama filmi izlerken bir saniye bile sıkılmadım ve gördüğüm en iyi aksiyon sahneleri vardı bu filmde. Filmin tek eksik kalan yönü hikayeyi biraz kısa kesip çok hızlı sonuca gitmesiydi. Abartı kısmına gelmişken hayatımda abartısız bir film izlemiş deyilim ve öle bir yapılsaydı eğer kendi hayatımı izlerdim :) Bence izlenmesi gerek bir film 9/10.
cok güzel bir filmdi bence bu filme saçma gibi yorum yapmak cok yanlış...bu tarz filmler sevmeyenler tabikide saçma der..ama gerçek dışı olayların olabilecegi filmleri sevenler için süper bir film foxun sonda kendiyle birlikte digerlerini öldürmesi cok güzel bi hayneydi..
Gerçekten iyi kurgulanmıs , göz zevkini seyirciye sunan ve izleyiciyi şaşırtan bir film kısaca acıklamak gerekirse..İyinin üstünde bir aksiyon filmi..Ama Bourn serisinin üstüne aksiyon filmi tanımam yani;)..