Wanted
4,2

huroud
huroud

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Böylesi aksiyon filmlerini seviyorum. Adamın "Im sorry" diye çığırışı en çok aklımda kalan sahne sanırım =) Akıcı ilerliyor, gerçeküstü çok şey var ama batmıyor göze. İzlenesi... Ama puan fazla olmuş sanki biraz. 10/7
timebomb2009
timebomb2009

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun. J.Bernard

Düşlerinizi kovmayın, çünkü onlar gidince belki siz kalırsınız ama artık yaşamıyorsunuz demektir. Mark Twain

En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır. William Russell

Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Hayali
Gözler az gördüğü, kılaklar az duyduğu ölçüde hayal gücü artar. Stefan Zweig

Hava için gökgürültüsü neyse, insanın ruhu için hayal kırıklığı da odur. Schiller

Hayal gücü, bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein

Hayal gücü, ruhun gözüdür. Joubert

Hayal gücü ne ilahi bir armağandır. Goethe

Hayali kuvvetli olan ama bilgisi olmayan kimsenin kanatları vardır. Fakat ayakları yoktur. Joubert

Hiçbir şey ele geçince hayalde olduğu kadar güzel kalmaz. N.Richard Nash

İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar. Yahya Kemal

İnsanlar, hayal güçleriyle idare edilirler. Napoleon

film hakkında gerçekçi değil hayali abartı diye konuşan arkadaşlara ithaf olunur...

gerçek inandığın sürece gerçektir...
ibrahimakcar
ibrahimakcar

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
güzel kaliteli hoş bir film
kucukharf
kucukharf

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
sahne, kamera ve aksiyon yönünden kaliteli bir film. Fakat kurgu, senaryo, anafikir bakımından sadece oyuncu isimlerinin taşıdığı, kalitesiz bir film. Kaliteyi katan oyuncular olmuş yani. bu filmden Morgan Freeman ve Angelina Jolie yi çıkarın, bir pazar sabahı izlediğiniz orta sınıf bir aksiyon filmi kalır geriye... Ama kadronun sağlamlığı filmi izlenebilir hale getirmiş. İzlenebilir. Puan olarak, 10/5