Uzun zamandır böylesine kaliteli,abartının bire filme böylesine yakıştığı bir yapıt izlememiştim...Timur Bekmambetov gercekten çok iyi iş çıkarmış....10/9
Beklentilerimi karşılayan bir çalışma. 1 az Shootem Up,fazlasiyla Matrix we Fight Club,aksiyonlarda Transporter 2 diyelim,bunları karıştırınca Wanted oluşuyor. Eğlenceli,komik(esas oğlanın filmin başlarında sürekli Im sorry demesi özellikle),aksiyon sahneleri oldukça abartılı olmakla beraber,ciddi kan we wahşet içeren sahneler de mewcut.Angelina Jolie hala harika..Film bazı mesajlar da veriyor,ama uygulamak zor gibii:) Kısacası,sinemada izlenmesi gereken,Shootem Up un daha efektlisi we bütçelisi,konusu we finali de fena değil..Aksiyon sewiyorsanız beğeneceksiniz,büyük 1 beklentiyle gitmezseniz memnun kalırsınız..(8,5/10)
Forumdaki arkadaşların en büyük hatası Matrix,Wanted terzı filmlerde mantık aramaları.Bu tür filmler sinemanın görselliği içinde gerçek hayatta karşılaşmayacağımız hayalimizde canlandırabileceğimiz fantastik düşünceleri görüntüye dönüştürerek onlara gerçeklik katan filmlerdir.Mesela ben şahsen kurşunların dairesel bir biçimde nasıl gidebileceklerini zihnimde canlandırırdım.İşte sinemada zaten budur.Hayali beyazperdeye taşımak.Bu düşünceden baktığımda 2008 yılının en iyi filmi olduğu kanısındayım.Açıksası Batman Kara Şövalyeden daha iyi bir film olduğunu düşünüyorum.İnsanı sıkmıyor ve aksiyonun sinemasının bütün şartlarını yerine getirmekle birlikte türüne birtakım yeniliklerde kazandırıyor.Face Off,Matrix ve Terminator gibi yıllar sonrada hatırlanacak bir film.Büyük ihtimal ikincisi çekilecektir.
Sürekliyici ve etkileyici bir yapım olmuş. Aksiyonu bol konusu kendi içine kapanık... Bence yeni yan karakterlerle devamı gelebilecek bir film olabilir. Mesela: Kardeşliğe saldıran bir grubu durdurmaya kalkması gibi....
şimdifalsolu atış felan deyip filmi eleştiren dostlarımız olacak ama şunu unutmadan izlersek eğer gereksi eleştirilerde yapmamış oluruz. bu bir fantastik sinema örneği bu filmde mantık aramak niyedir bilmem. onun dışında son derece etkileyici bir film olmuş. hd olarak izlenmesi gereken bir yapım. ayrıca tren sahnesi sanırım bir daha o kadar etkili çekilemez angelina nın yaptığı son atışta soğuk kanlı bir katiilin bile vicdanına işarete etmiş ki sonderece etkili olmuş. izlenmesi gereken filmlerden
bu filme kötü diyen arkadaşların hangi filmlerden hoşlandıklarını merak ettim gerçekten! zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız türden, çok sürükleyici,etkileyici,haaarika bir film.. izleyin pişman olmazsınız... :)
Görsel efektler ve aksiyon sahneleriyle görsel bir şölen niteliğinde baş rollerinde de morgen freeman ve angelina jolie olduğu zaman tek geçilen bir film
mantık sınırlarını zorlayan sahneler çok fazla ama yine çok sürükleyici bi film son yılların en iyi aksiyon filmlerinden olmujş bence türün meraklıları kaçırmasın özelliklede sinemada bi başka keyifli oluyor.
bence amerikalılar aşmış artık film aldığı puanı haketmiyor ,daha yüksek bir puan laması gerekirdi.Bazı arkadaşlar çok saçma demiş normal dünyada olması muhtemel şeyler değil elbette ama zaten sıradan bir film olsaydı bir anlamı olurmuydu.bence çok emek harcanmış bir film böle bir senaryoyu yazabilmekte her baba yiğidin harcı değil ben 9 puan veriorum.izlemek isteyenler mutlaka izlsinler.