baba6b
2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
heralde izlerken en heycanlandığım film oyuncular rolünü en iyi şekilde yapmış hele angelina jolie bi müthiş oynamış kesinlikle izlenmesi gereken bi film
site içindede çokça kez dile getirilmiş olan orjinallikten yoksun olması tabiri film içindeki birçok sahneyi yorumladığınız z@man doğru bir çıkarım...matrix gibi bir filmi gerek senaryo gerek efektler konusunda kimi z@man tekrar etmiş olması da başka bir gerçek ancak yinede aksiyon severleri heyecanlandıracak sahnelere sahip bir yapım...izlememek birşey kaybettirmez lakin hoş vakit geçirmek istiyenlere tavsiye edilir...
Filmi izledim yorum yapmak için siteye girdim ama ne yorum yapıcam bilemiyorum. Matrixe benzetmeye çalışmışlar sanki. Yine bi seçilmiş kişi durumu. İlk başta hiç bişey bilmeyen yavaş yvaş öğrenen bi kahraman. Hareket var mı var, aksiyon var mı o da var, abartı var mı bolca var.Çok büyük beklentiyle gitmemenizi tavsiye ediyorum . ozaman daha fazla keyif alırsınız. ii seyirler. 6/10
apple.com da teaser’nı izledim 27june diyor ama burda 4 nisan demiş? 27 haziran 2008 diyo arkadaşlar sükut-u hayala uğramayalım, ben 4 nisan diye alıştırmıştım:(
Olumsuz eleştirileri de anlayabiliyorum fakat sonuçta bir aksiyon filmi, kalkıp kursunun hızını mesafesini filan hesaplayıp teknik donelerle film izleyecek olursak kaç tane film mantıklı olur ? Bana göre süper bir film, 1 saniye bile aksiyon kesilmiyor, konusunda çok kötü değil, klasik ama iyi işlenmiş denilebilir. 10 sene önce izlediğim bı filmi dün tekrar izledim, mutlaka tavsiye ederim
oyuncu kadrosuna giyecek yok.hele angelina ve morgan freeman...zaten morgan freeman gibi usta bir oyuncudan iyi bir film beklerim ben.ama söylemeliyim ki beni hayal kırıklığına uğrattı:(.abartı filmleri ben de severim fakat nedense bu filmde hiç sevmedim.tabikie ekleyim en son ne zaman bir aksiyon filminde bu kadar heyecanlanmıştım hatırlamıyorum.sizleri bilmeme ama benim gittiğim sinemada kalp atışlarıyla titriyorduk.güzel sahnelerdi.ama her ne kadar başka filmlerde bu kadar heyecanlanmamış olsamda çok da iyi bir film değildi. hayal kırıklığı.....