tropter
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Forumdaki arkadaşların en büyük hatası Matrix,Wanted terzı filmlerde mantık aramaları.Bu tür filmler sinemanın görselliği içinde gerçek hayatta karşılaşmayacağımız hayalimizde canlandırabileceğimiz fantastik düşünceleri görüntüye dönüştürerek onlara gerçeklik katan filmlerdir.Mesela ben şahsen kurşunların dairesel bir biçimde nasıl gidebileceklerini zihnimde canlandırırdım.İşte sinemada zaten budur.Hayali beyazperdeye taşımak.Bu düşünceden baktığımda 2008 yılının en iyi filmi olduğu kanısındayım.Açıksası Batman Kara Şövalyeden daha iyi bir film olduğunu düşünüyorum.İnsanı sıkmıyor ve aksiyonun sinemasının bütün şartlarını yerine getirmekle birlikte türüne birtakım yeniliklerde kazandırıyor.Face Off,Matrix ve Terminator gibi yıllar sonrada hatırlanacak bir film.Büyük ihtimal ikincisi çekilecektir.
olağanüstü sahneler ağırlıkta olsada her saniyesi aksiyon dolu çok güzel bir filmdi bence.kurşunlara falso wermeleri komik gelsede her film mantak kuralları içinde yapılacak die bişe yok değilmi??fantastik aksiyon türünde bence mükemmeldi!!ben çok beğendim şahsen :)
aksiyon severler için gerçekten ço hoş ve sürükleyici bi filmmmfilmdeki abartılı sahneler gerçekten hoş:D:D::D artık değişik bi şeyler görmeye ihtiyacımız vardı....herkese ii seyirler
Ben falsolu mermileri bile severek izledim . Filmin ana fikri hoş değildi 1000 kişinin iyiliği için suçunun ne olduğu bile belli olmayan kişileri öldürmek fikri çok amerikanvari ama rus yönetmende biraz gülünç olmuş kod adı kılıçbalığında travolta da aynı sözleri söylemişti . matrix in küçük kardeşi ama bence sağlam filmdi . Hayat yeterince gerçek zaten izleyin bu filmi hayal gücümüz gelişssin bari . Ayrıca angelina kesinlikle bu gezegenin en güzeli .
film kendinden bekleneni fazlası ile veriyor bence... film gerçekçi olmayı vadetmiyorki zaten kurşunları falsosunu konuşyoruz... o açıdan bakacak olursak konuşacak o kadar çok şey varki... yapılması gereken; bu filmin biraz farklı bir dünyayı anlattığını kabul edip filmden zevk almasını bilmek....
sadece keyifle izlediğim güzel işlenmiş bir aksiyon filmi, hepsi bu kadar. orijinal sayılacak bir senaryo m. freeman ve a. jolie faktörü, sürükleyici olması yetiyor. etkileyici olduğunu söyleyemem. unutulur gider kısa süre sonra.
film gayet güzeldi ve fragmanını izlerken kafamda oluşmuş olan abartı önyargısını da filmde az biraz bilimsel bir şekilde de açıkladılar önyargılarımı sildiler.sanki bütün filmler gerçek hayatla birebir amaan cüneyt arkın da abartıydı zaten izlerken keyif almaya bakın gerisini koyverin gitsin =)
valla film gayet güzeldi oyuncular iiydi ama bence james mcawoy in en ii performanslarından biriydi.Filmdeki aksiyon sahneleri olayların anlatılışı güzeldi özellkile son sahneleri heyecanla izledim.Herkese tavsiye ederm aksiyon severler için bence izlenmesi gereken bi film...
Abartılı ve saçma öğeler içerse bile iyi bir senaryosunun olduğunu düşünüyorum..Başlarda biraz sıksa da film ilerledikçe sizi içine çekiyor ve bence oldukça iyi de bir sonla bitiyor..8/10