vissnu
1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film, kurşun zamanlı kamera (bullet time camera) açılarını kullanan çok güzel bir aksiyon.. Konu olarak abartılar olsa da kaliteli ve heyecanlı dakikalar geçirmek için şiddetle tavsiye ederim.. Oyuncuların performansları ise ayrıca değinilmesi gereken bir konu. Angelina ve Morgan Amca kanatimce aşıyorlar.. 9/10
Not: Bence DVDsi beklenmeden beyazperdede izlenmesi gereken bir film.
Çok güzel bir film arkadaşlar .. Senaryosu dışında sahneler falan da çok güzel hazırlanmış . Ancak akıcı olması biraz daha uzun olmasını gerektirmiş sanki . 9/10
Bu filme giderken şöyle farklı bir aksiyon izlemeyi düşünüyordum ve wantedin bu konuda beni tatmin ettiğini söyleye bilirim. Film kurgu oyunculuk senaryo bakımından kendini diğer aksiyon filmlerinden ayırıyor diyebilirm ancak fazla mübalağ sevmeyenlerin filmden hoşlanacağını düşünmüyorum shoot em up tarzı güzel bir filmdi
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.