Wanted
4,2

vissnu
vissnu

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film, kurşun zamanlı kamera (bullet time camera) açılarını kullanan çok güzel bir aksiyon.. Konu olarak abartılar olsa da kaliteli ve heyecanlı dakikalar geçirmek için şiddetle tavsiye ederim.. Oyuncuların performansları ise ayrıca değinilmesi gereken bir konu. Angelina ve Morgan Amca kanatimce aşıyorlar.. 9/10

Not: Bence DVDsi beklenmeden beyazperdede izlenmesi gereken bir film.
didem-3108
didem-3108

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence superdı...wesly zaten bıtırdı benı.basroldekıler bu kadar super mı olur hep yaaa:Dbnce kesnlkle ızlenmesı gereken bı fılmm...
arzudemir67
arzudemir67

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten güzele benziyor.
no-forgive
no-forgive

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film arkadaşlar .. Senaryosu dışında sahneler falan da çok güzel hazırlanmış . Ancak akıcı olması biraz daha uzun olmasını gerektirmiş sanki . 9/10
khaos20
khaos20

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filme giderken şöyle farklı bir aksiyon izlemeyi düşünüyordum ve wantedin bu konuda beni tatmin ettiğini söyleye bilirim. Film kurgu oyunculuk senaryo bakımından kendini diğer aksiyon filmlerinden ayırıyor diyebilirm ancak fazla mübalağ sevmeyenlerin filmden hoşlanacağını düşünmüyorum shoot em up tarzı güzel bir filmdi
sweetdreams2008
sweetdreams2008

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.
orcoon
orcoon

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper!!!
mesut-tarkan
mesut-tarkan

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Angeline jolie tom raider'den sonra o içindeki enerjiyi gösteren bir film daha çekti.

gerçektende fragmalarında harika görünüyo bu film hakkındada üçleme söylentileri var ama bunu zaman gösterecek.
erhan-ekin1985
erhan-ekin1985

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fragmana Bakarak Bu Filmin Güsel Olacağını Düşünüyorum..Eminim Ki Herkeste Benim Gibi Düşünüyordur...
safasarigul
safasarigul

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin fragmanı çok güzeldi tam sevdiğim film tipi kahramanı en başından çekirdekten yetiştirilişini anlaıyor merakla bekliyorum
playman-61
playman-61

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon severler için güzel film,tabi filmin on numara olduğunu söylemek mümkün değil;Fakat zaman geçirmek için seyredilir.
kakb
kakb

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en güzel filmi diyebilirim,aksiyon sahneleri harika en önemliside olağanüstü angelina için izlenmeli.