Wanted
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çift disc li özel hediyeli DVD sini, aksiyona ihtiyaç duydukça, takarım DVD oynatıcıma :)
Ahmet Büke
Ahmet Büke

10 Haziran 2021 tarihinde eklendi
fantasi ve aksiyon sevmeyen beni bile etkiledi… süper kadro süper konu süper oyuncular süper film… evet çok ama çok fantezi sahneler falan var ama inanın abartıya rağmen hiç rahatsız etmiyor.. Süper taktikleri olan ajanların iç hesaplasması.. On numara beş yıldız film olmuş
Burakrises
Burakrises

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
90lar 'Bir aksiyon filminin eğlenceli ve akıcı olması o filmi iyi yapar mı?'Başka ne gerekli ki?filmi iyi yapan şey bence bu:çünkü çok farklı bir film öyle bir sonla bitiyorki hiç bir filmde alışık olmadığımız bir sonla bitti 10/10 çünkü hem popcorn bir film hemde dikkatli bir şekilde izlenmesi gerekilen bir film
dr-
dr-

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İşkencemsi eğitim :)McAvoy,Freeman ve Jolie döktürmüş.Nefes kesen,sürükleyici bir film.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
uçuk film sevenler kaçırmasın gerçekdende tam bi görsel şölen var filmdee ben beğendim bu türü sevenler mutlaka izlemeli..
yenilige-dogru
yenilige-dogru

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
film beklentilerimin üstünde çıktı açıkçası gözümü kırpmadan izledim gidişat çok sağlam.angelina jolieye ilk kez bu kadar hayran kaldım.bu roller bu kadına yakışıyor.film aksiyon sevenler için kaçınılmaz,müthiş tek kelimeyle!
khaleesi
khaleesi

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
10 numara bi film.hiç bi anında gözlerinizi kırpmadan izleyebileceğiniz mükemmel bi aksiyon filmi...favori filmlerimden biri.10/10
sweet-casnu
sweet-casnu

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum, angelina yı sinemada bi aksiyonda izlemeyeli uzun zaman oldu ve ben sizi bilmem ama onu gerçekten çok özledim , ve fragmandada her zamanki gibi harika görünüyodu ayrıca morgan freeman da var e daha ne olsun
cansubabacan11
cansubabacan11

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Doga ustu degılde azınlık raporunda kı gıbı bır kader ongorucusu kullanılmıs bu bır yenılık deıl ama falsolu mermıler ınandırıcı ve yaratıcı olmus bence. Yaratıcı bır fılm sonucta ayrıca oyuncular cok kalıtelı aksıyon fılmı denınce angelına jolıe den ıyı bır kadın oyuncu dusunemez oldum. Morgan Freeman ı ıse her fılmde gormek sıkıntı yerıne keyıf verıyor bence aksıyon sevenler kacırmamalı.
harun3404
harun3404

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Millet 2008 veya 2007 vea 2006 yapımı o kadar saçma film varki

öyle yorumlar yapıyor biz gidip izliyoruz

bu filmi hiç yorumsuz izledim , angelinanın perfonmansı o kurşun sahnesi , hele araba sürüşüne bayıldım

filmin kısacası herşeyine bayıldım

daha ne

teredütsüz 2008 yapımı en iyi filmler arasında
gurtukan
gurtukan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Matrix'ten esinlenmiş pekçok sahne olduğu belli. Zaten nedense Matrixten sonra bu tarz filmler hep onunla kıyaslanmıştır ama asla ondan iyisi olamamıştır. Görsel efektler hatırına seyretmeye değer yalnız Angelina Jolie denen kadının oynadığı filmler nedense bende hep hayal kırıklığı yarattı. fragman etkileyici ama bence çok orjinal bişey beklememek lazım.
norafanny
norafanny

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film süper...angelina jolie "hacı murat" çok yakışmış:DD
elifozcan93
elifozcan93

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
benim gibi aksiyon severler için tam anlamıyla mükemmeldi....angelina süperdi....tabş filmde bazı saçma fantastic yerler de yok degildi...sahnelerin yavaslatılmasıda biraz matrix olayı olmuşş...ama film i çok sevdim...10 da 10....sonu dehsetti....
Serrcan
Serrcan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ey matrixi hitmani batmani vs.çağının en iyileri olarak tanımlayıpta bu filmi beğenmeyen zihniyet şaşarım size !
bestella
bestella

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film.Yapılan en güzel aksiyon filmlerinden biri.Bence oyunculuklar gayet iyiydi.Aksiyon sahneleri de çok ustacaydı.Bence eleştrilere aldırmayın, gidin görün.Puan kıracak bir taraf göremiyorum :10/10