omermrb
22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
öyle aman aman bir film değil.ama kapadokya da çekilmesi ve yöre halkının şiveleriyle konuşulması harika.ama işin istanbul bacağı öle iyi değil.kenan imirzalıoğlu daha iyi oynayabilirdi.çünkü ona daha iyi leri yakışıyo
Filmi değerlendirenler, filmin aldığı ödüllerden sonra iki grup haline geldiler. ödülcüler genelde hariha mükemmel yürü be koçum seni kim tutar diyenler oluyor. bir grupta artık "bu nerenin türk filmi" diyecek cesareti ve zekayı taşıyanlar. ya sahiden bu nerenin türk filmi. aslında avrupa birliğine girmek isteyen izleyicilerin desteklemsei gereken bir film. Olgun şimşek'in performansından sözedilebilir. ama sadece günü kurtarıyor film. hepsi bu
sade ama etkileyici , oyuncuların rol kesmeden anlatabildiği vurucu gerçeğin ışığında rahatsız edici bir varoluş çabası . İzlenmeli mi ? farklı anlatımların ne ii ne de kötü diyebileceğimiz belirsizliğini keşfetmek bunu yaparkende can yakıcı iki hayata tanık olmak isterseniz kaçırmayın....