Yazı Tura
4,1

erkamcimen
erkamcimen

30 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çok iyi bir film.Turk film tarihinin en guzel filmlerinden birisi. MİROĞLU gene çooooooooooooooook harika.
lord-of-warr
lord-of-warr

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kaçırılmaması gereken bir film.kesinlikle izleyin.
sixthsenses
sixthsenses

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok sevdim ben bu filmi.Uğur Yücel'in yönetmenliğini,müziğini,oyunculukları,senaryoyu...Tam puan..
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
türk yapımı en iyi ilk 10 filmlerden biri.... tabi anlayana;)
akif-selduz
akif-selduz

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
aslında film güzel ama konu bütünlüğü olmadığı için pekde ilgimi çekmedi izlesenizde olur izlemesenizde seçim sizin..
muratcan3
muratcan3

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İlk bölümü çok güzel. 9/10. Olgun Şimşek çok güzel olmuş. Senaryo ve yöresel şive çok güzel oturmuş. Ama 2. bölüm vasatın üzerinde. 7/10. Kenan İmirzalıoğlu belki de fiziğinden dolayı hep kendini tekrar ediyor.
asli-unur
asli-unur

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Ayrimciligin, insanlarin farklılıklardan dolayı yasadığı anlaşmazlıkların nasıl ağır yaralara sebep olduğu çok güzel bir şekilde gösterilmiş. Oyuncular harika oynamış, Kenan İmirzalioğlu'na o kadar önyargılı baktığım halde takdir ettim, o da dahil tüm oyuncular harika bir performans sergilemişler.
Bravo diyorum, ayakta alkışlıyorum.
10/10
destire85
destire85

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kenan imirzalıoğlu ve Olgun şimşeğin mukemmel oyunculuklarıyla bence süper bir fillm...
umutbk
umutbk

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
benim pek kolay kolay deişmeyen bi ilkler sıralamam vardır ilşk üç film falan yani ve bu film ilkler listemi deiştirebilecek bi film olmuş geç izlediim için üzüldüm ve uğur yücelden de bunu beklerdim zaten çok şey çıkarılabilir ama bazı eksikleri yada yarım bırakılmış yerler var gibi sanki
delukanli
delukanli

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar film sanki cep telefonuyla çekilmiş gibi özensiz konu iyi oyuncular iyi ama görüntü berbat
mr-seo
mr-seo

25 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Arkadaşlar türk sineması için önemli bir adım bence. Çünkü film konu işlenişi ve çekim teknikleri ve oyunculuk bakımından çok başarılı. Hayatında kamara görmemiş insanların o rollerin üstesinden gelmeleri beni hayrete düşürdü. Filmin hikayesine gelince bildiğiimiz ama dokunulmamış bir hikaye idi... Kısacası filmi çok beğendim diyebilirim. Herkes iyi bir iş çıkarmış. Tek sorun Kenan İmirzalıoğlu'nun her zaman ki bildik karakteri oynaması...
sena-cos
sena-cos

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Özellikle müzikleriyle benim için çok ayrı yeri olan bir film. Konu, oyuncular ve çekimdeki başarı da tavsiye edeceğim filmler arasına sokuyor. İzleyin derim..
ulviural
ulviural

30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
galasından ve uğur yücelin yönetmenliğinden dolayı yılmaz güneyin YOL,SÜRÜ,DUVAR filmi gibi bir film bekliyordum.olayların ağırdan alınması ve ayrı ayrı iki dünyanın bir filmde olması beni hayal kırıklığına uğrattı.keşke uğur yücel profosyonelliğine yakışır bir iş koysaydı ortaya.
santiago17
santiago17

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi.. olgun şimşek ve kenan imirzalioğlunun oyunculukları muhteşemdi.Özellikle olgun şimşeğin oyunculuğunu çok beğendim.Konusuda gayet iyiydi.Filmin görüntüsünü bence bilerek yapıldığını düşünüyorum doğal bir film cıkarmak icin cünkü gerçeği anlatıor film.2004 filmi cünkü istenilse hertürlü kaliteli görüntüler alınabilirdi.Filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Filmin oyunculuklarına 10/10
Filmin konusuna 10/10
missbond-2
missbond-2

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu film nasıl kötü sıfatını hakedebilir anlamıyorum. insanda izledikten sonra tekrar o dakikaları yaşama hissi uyandıran film güzel filmdir. böyle filmler ise çok güzel filmdir. film izlemek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim sonuç olarak 10/8.5 hakkıdır.