kendi kategorisine göre gayet hoş bi filmdi. çok fazla bi şey beklememek lazım ama eğlendiriyo insanı. mandy moore'dan önceden pek hoşlanmazdım ama bu filmde ayrı bi sempatik geldi :) diane keaton her zamanki gibi tatlıydı..
aile ilşkilerini anlaan br flm görüntüsünde olmasına rağmen bence kötü bir filmdi, mandy moore un hatrına izledim ama gerçekten çok gereksiz bir film,internetten sevgili bulmakla ilgili sahneler komikti ama, filmin romantik komei türüne de ait olaığını ltını çizerim. mutlaka izlemeyin 5/10
Güzel bir film özellikle bağımsız bir yapım olduğunu öğrendiğimden beri eskisinden daha çok sevdiğim kanısındayım herkesin oyunculuğu çok iyydi özellikle Diane Keaton müthişti
bu film bir yandan internet uzerinden koca bulma olayini alaya alirken diger yandanda iki erkek arsinda sIkIsIp kalan kadinin ikilemlerini yansitiyor romantik komedilerin bildik tum formullerini basariyla uygulandigi filmi siradan sinifina sokan ozelligi ise icinde bir surpriz barindirmayan senaryosu hersey tahmin edildigi gibi ilerliyor ve sonlaniyor/bol surprizli sasirtmali donemecli yeni moda filmler icin tekduzeligi surpriz olarak algilayacaklar olabilir belki ama sonucta ben sana demistim sonu rahatlikla tahmin edilen romatik komedilerden biri olarak anilmaya mahkum
çok eglencelii.. 3 kız ve anneleri arasında. gecen eglenceli bi film.. ben izlerken oldukça eglendim... tavsiye ederim... karşılaştırmalar biraz basite kaçmış.. fakat genede.. çok ii
2007’nin en kötü filmi bence. Mandy Moore oynuyo diye izlemiştim ama filmi o da kurtaramamış. Konusu çok saçma üstelik başroldeki anneye sinir oldum, oyunculuk bu kadar mı kötü olur. Şiddetle izlememenizi tavsiye ederim.
FRilmin konusu çok güzeldi , insanın içi sıcacık oluyor sürekli görüntü iyi şu iyi yerine bazen böyle konusu önde filmleri izlemek güzel oluyor gabriel macht da süperdi bu arada ...