Doomsday
3,2

Serrcan
Serrcan

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi çekmeye hiçte gerek yokmuş aslında ben cep telefonun kamerasıyla çekerim bu filmi :)) vakit kaybı 105
filmkolik69
filmkolik69

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
her araba kovalamaca sahnesinde neden hep külüstürler,bir spor arabayla yarışamayacak arabalar hep hızlı arabayı yakalar bunu anlamış değilim bu sahneleri biraz daha gerçekçi çekseler daha mantıklı bir hal alır filmler.en göze batan hata oydu onun dışında türüne sevenlere tavsiye edilir.etkileyici,aynı zaman diliminde farklı çağlar ve bol aksiyon istiyosanız size göre.Bence oyuncular kendilerine göre iyi performans çıkarmışlar nede olsa hoollywood yıldızları değiller :P
Mertkan05
Mertkan05

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ben beğendim Pek Efekt yok tu ama yinede güzel bir filmdi
hacivat39
hacivat39

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Düşündürücü bir hikayeyi eğlenceli bir dille ele almış olmasına rağmen seyri zevkli bir film olmuş.
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
konusu guzel farklı bir film olmuş 10/7
ocakli79
ocakli79

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmde bol miktarda mantık hatası olabilir ama yinede izelebilir eğlenceli bir film. hangi filmde mantık hatası yokki.
k1nkkonk
k1nkkonk

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
konu güzel oyunculuklar berbat çok yapmacık olmuş 5 veriyorum
bylaw
bylaw

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film benim çok hoşuma gitti mad max havası var filmde ve baştan sona aksiyon var filmde tavsiye ederim ayrıca şu cep tel. ile böyle filmler çekebiliyorsa arkadaş iyi bi tel alalımda yeni steven spilberg arkadaşımızın önünü açalım helal sana arkadaşım be bekliyoruz...
berkan-19
berkan-19

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film konusu ve sürükleyici olmasından dolayı izlenebilir fakat filmdeki dövüş sahneleri ve bu sahnelerdeki kamera çekimleri vasat...
Spasso
Spasso

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle kepaze ! rezalet bir film !
bur-ach
bur-ach

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vasatın üstünde en azından izlettiriyor kendini ancak zamanınız sizin için değerliyse daha iyi yapımlara göz atmanız yararınıza olur 10/6.5
M-XXXimum
M-XXXimum

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle yıllarca seyredilebilecek bir film. Yıllardır bu tarz film yapılmıyordu. Mad Max havasına ortaçağ şövalyelerini eklemek gerçekten iyi düşünülmüş. Ağırlıklı Mad Max ve Escape from L.A.in haricindeResident Evil, Ultraviolet, Æon Flux tan da esinlenilmiş. Bentley Continental GT de yakışmış ablaya :) 10 10
beratozguner
beratozguner

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film sizi sıkmıycak şekilde kurgulanmış..başarılı denebilecek bi film tabi böle filmde resident evil kadar büyük bi aksiyon başarısı beklemezseniz..boş zamanınızda izliyebilceğiniz güzel bi aksiyon filmi yinede bazı eksikleri olmasına rağmen 10/7 güzel film..
konuk-85
konuk-85

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
mantık olarak saçma ama diğer gözle bakarsanız 7 puan verdim
babylashy
babylashy

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ya bu film bu kadar eleştiriyi haketmiyor..asla sıkılmıyacağınız hatta izlerken gerilip ellerinizi ayaklarınızı oynatmaya başlayacağınız bir film.10/9