Chev
31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlara katılmıyorum , eğer sizde benim gibi bu türlere hastaysanız kesinlikle zevk alacaksınız ve güzel bir devam bekliyorum bu filmden 10/9 ;)
aksiyon-gerilim dolu bir film şöleni..ben cok begendım gerek durmayan müziği, gerek cekımleri ,efektleri ,konusu ile muhtesem bence..hareket bitmek bilmior filmde-ayrıca konusuda cok degısık belli bir ture sokamıorsunuz filmi..28 gun sonraya mad max i ekleyın bırazda şövalyeleri katalım ortaya bu sahaser cıkar..mutlaka izleyın..
evet arkadaşların dediği gibi mantıksızlıklar çok ama aksiyonu gayet iyi bir film...Özellikle orta çağ hayatı yaşamaları ve elemanların hepsinin 'punk'cı takılması ilginç:)
her araba kovalamaca sahnesinde neden hep külüstürler,bir spor arabayla yarışamayacak arabalar hep hızlı arabayı yakalar bunu anlamış değilim bu sahneleri biraz daha gerçekçi çekseler daha mantıklı bir hal alır filmler.en göze batan hata oydu onun dışında türüne sevenlere tavsiye edilir.etkileyici,aynı zaman diliminde farklı çağlar ve bol aksiyon istiyosanız size göre.Bence oyuncular kendilerine göre iyi performans çıkarmışlar nede olsa hoollywood yıldızları değiller :P
Film benim çok hoşuma gitti mad max havası var filmde ve baştan sona aksiyon var filmde tavsiye ederim ayrıca şu cep tel. ile böyle filmler çekebiliyorsa arkadaş iyi bi tel alalımda yeni steven spilberg arkadaşımızın önünü açalım helal sana arkadaşım be bekliyoruz...
çok başarılı görsel efektlerle süslü,alışılmışın dışında bir konuya sahip bir film...çok uzun olmaması ayrıca bir avantaj diye düşünüyorum ben izlerken hiç sıkılmadım görülmesi gereken bir film...10/9