dün akşam izledim ve gerçekten yorumumu paylaşmak için sabırsızlandım,,sanki filmin içinde gibiydim heyecan,sevinç,üzüntü hepsi biraradaydı,,,oyunculuk süperdii sanki orol için seçilmişlerdii,,helede oo tatlı çocuğun anlatımı içinizi okşuyor,merak uyandırıp sürüklüyordu,, uzun zamandır böyle güzel ve etkileyici bir filme gitmemiştim çok memnun ayrıldım ,,herkese tavsiye ederimm 10üzerinden gönül rahatlığıyla 10diyebilecek kadar güzeldi,,,
Bu film gerçekten izlenebilir ve eğlendirebilir, filmde o kadar uç noktalar yok. İzlerken keyif alabileceğiniz çok sahnesi var. Konusunun ilerleşi açısından, filmin sonlanacağı bir kaç kısım var ve tam bitiyor dediniz anda başka birşey oluveriyor. Canınız sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Şimdiden iyi seyirler.
gerçekten izleyince etkisinden kurtulamayacağınız sıradan gibi görünse de gayet sıradışı bir film. 2.5 saat hiç sıkılmadan izledim. kesinlikle siz de izlemelisiniz ve ilerde arşivlerinizin arasında bulunmalı.
Gerçekten çok güzel, çok değişik bir film. Gerek oyunculuklar, gerek çekimler, gerekse müzikler olsun tek kelimeyle harika bir film. Klasik Amerikan filmlerinden çok uzakta kalmış, son derece sürükleyici ve inanılmaz güzel bir film. Bence Nicole Kidman ve Hugh Jackmana oscar geliyor :)
merhabalar. filme bu kadar iyi not verilmesine anlam veremiyorum. filmden çıktıgınız zaman ne anlıyorsunuz ne tür duygulara kapılıyorsunuz? ana tema ne? yok klasik bir amerikan filmi. mutlu son. ben öğretmenim; notum boldur:)bu film alsa alsa 10 üzerinden 5 alır.
Filme büyük umutlarla gösterime girdiği ilk gün gittim fakat umduğumu bulamadım. filmin 1. yarısıyla 2. yarısı arasındaki kopukluk oldukça ortadaydı. iki farklı konu birleştirilmeye çalıştırılmış fakat filme yama gibi kalmıştı , bariz bir şekilde kopukluklar filmden uzaklaşmanıza neden oluyor. hatta birebir şahit olduğum bir kaç seyirci, filmi sonuna kadar izlemeden salondan ayrıldı.en son savaş sahnesiyle olayı etkileyici kılmaya çalışmışlar fakat savaş hakkında tek kelime dahi edilmeden birden bire ortalığın kan gölüne dönmesi filmin kopukluklarından biridir.bir sonraki sahnede az çok ne olacağını tahmin edebildiğiniz , ve her mutlu sahneden sonra bittiğini sandığınız yamalardan oluşmuş bir filmdi. Artık yapımlarla ünlü oyuncuların kullandığını düşünüyorum , gerçekten güzel hiçbir yanını göremedim filmin. yinede büyük bütçeyle yapılmış bir film olduğu belli , bu bütçeye değmiş midir? orası tartışılır..
Benim gibi Australiayı çok sevenlerin ve Sydneyi beğenenlerin izlemesi gereken bir film dönem filmi olsada... Fragmanı çok merak uyandırdı bende... Filmin konular ile dolu dolu olduğunu hissettim. Sıradan bir romantizm kokusu almadım birçok konuyu barındıran bir karışımdı bu. İlk vizyonda izleyeceğim.
filmin treaser trailerini izledim gerçekten çok güzel bir filme benziyor ki zaten herkesin bahsettiği gibi Nicole Kidman, Hugh Jackman ve çoğunuz bilmez ama Lord of the Rings, 300 Spartalı, Van Helsing gibi filmlerdede oynayan David Wenham da filmde oynuyor..