Avustralya
3,7

gokhankocgida
gokhankocgida

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ne anlamsız fılm ...kesınlıkle ıskence cektım..cıddıyetten uzak...zart dıye konuya gıren konuyu anlatmayan fılm..nıcole hugh mukemmel ama senaryo neydı?
pulp-fiction
pulp-fiction

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Pek fazla cümle sarfetmeden diyeceğim sadece son derece sıkıcı ve boş vaktinizde bile izlemeye değmez.
omrcftc
omrcftc

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
son derece klasik bir holywood filmi. çekimiyle, senaryosuyla, temposuyla, gidişatıyla. sıkılma ihtimaliniz yüksek.
burabong
burabong

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonlarına doğru sinirden gülme krizine girdim.Tüm sinema bana baktı. İzlediğim başarısız filmlerden biri. Yorumları okudumda muhteşemdi falan diye yorumlar var. Tabi herkesin bakış açıcı farklı. Öncelikle eldeki malzemenin güzel olduğu bir gerçek. Güzel bir kıta ,aborjin kültürü vs. Lakin film işleyiş olarak ,diyalog olarak o kadar kötü ki hem gerçeklikten uzaklaşmış hemde saçma sapan bir hal almış. Hollywood kültürüne karşıda değilimdir ama gereksiz bir filme dönüşmüş. Ne doğal ne de karakter oyunculuk sergilenmiş.
yilmazlatife
yilmazlatife

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
uzun ve sıkıcıydı bence sanırım kısa olsaydı daha cok begeni kazanırdı... ama oyunculuk çok iyiydi