Geçmişin Gölgesinde
4,6

gumbamba
gumbamba

25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
olaganüstü...üzerine çok düsünülmesi ve sonuçlar çikarilmasi gereken bir basyapit.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
En iyi ırkçılık karşıtı filmlerden biri.Irkçılığı desteklediği gibi yanlış yorumlara maruz kalan bir yapım aynı zamanda.Bunun için çok dikkatli izlenmesi gerekiyor.İşlediği cinayetten sonra Nortonın bakışı sinema tarihinin en unutulmaz anlarından birisi.
Erman Tokatlı
Erman Tokatlı

9 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Edward Norton ın ince ses tonu pek filme gitmesede :)) Müthiş oyunculuğu göz kamaştırıyor filmde filmin kurgusu çok iyi zaten hafızalarda yer etmiş fazlasıyla filmden sahne var. İnsanları biraz daha sosyal açıdan birbirlerine saygılı olmaya iten bir film aslında daha doğrusu sonlara doğru bunu gerçekten tokat gibi vurarak anlatıyor film.Edward Furlong un asi genç tavırlı oyunculuğu zamanının en marjinal oyunculuklarından biriydi hatırladığım kadarıyla özellikle tuvaletteki yüze sigara üfleme sahnesi beni baya etkilemişti :)
no-one-2
no-one-2

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
hayatımızı anlamlı kılan inanclarımızın hepsinin yalan ve safsatadan ibaret olgunu ve elimizde kin, acı ve mutsuzluktan baska birsey kalmadıgını gorursek ne yapariz?cevap icin bu filmi seyredin.
Brooqhlyn
Brooqhlyn

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
edward nortonu bu filimden sonra sevmeye başladım desem yalan olmaz mükemmele yakın bir oyunculuk sergilemis filmde.Filme gelirsek konu ve işleniş olarak çok güzel sürükleyici sıkmadan akıp gidiyor insanın hafısasında yer edecek bir film var karşımızda mutlaka izlenmeli diyorum.Benim gibi film koleksiyonu yapanlar içinse arşivde kesinlikle bulundurulmalı ama arşivin baş köşesinde bulundurulacak bir film 10 üzerinden 9.5
nnailee
nnailee

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle çok iyi bir film
suadiyekartali
suadiyekartali

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Anlam dolu süper bir dram kesinlikle izlenmeli...
10/9
Serhat Özden
Serhat Özden

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film güzelde 9.3ü hakedecek kadar değil o zaman yüzüklerin efendisi kaç puan olmalıki??
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Norton ın devleştiği filmlerden...
emiroz
emiroz

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hayatınızda izleyebileceğiniz en güzel on filmden biri,ben bir filmi iki kere asla izlemem ama bu filmi 3 hatta 4 kez izledim,şiddetle tavsiye ederim 10/10
dosto21
dosto21

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ben filmleri genelde beyazperde.com dan takip ederek izlerim ve 8 ile 10 puan arası bi kaç tane hariç hepsini izlemişimdir.Olurya bazı tarz filmleri sevmezsiniz onun için puan vermek istemezsiniz iyi olmasına rağmen, öyle biride değilimdir film güzel oldumu her tarzı severim ve şunu söylim 8 puanlık ve bu filmden kat kat daha iyi bir sürü film sıralarım son samuray 8,9 gazap ateşi 8,8 benim adım sam 8,8 baba3 8,5 ruhların kaçışı 8,7 özelliklede Grave of fireflies-ateş böceklerinin mezarı puanı 8,7 ve sizi temin ederim izleyipte ağlamayan 100 kişiden 5 kişi yoktur bu filmde o kadar mükemmel bir film.Şimdi soruyorum bundan kat kat daha iyi bi film olmasına rağmen neden puanı bundan daha düşük bu filmemi haksızlık yapılıyor yoksa diğerimi çok abartılıyor ben bi sonunda etkilendim o kadar gerisi ortalamanın azıcık üstünde yani puanım 10/8 saygılar..
nellyo33
nellyo33

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bu puanı bir kişi kafasına göre vermiyor 3500 kişinin katılımıyla oluşturulmuş bir puanlama bu yani sevende sevmeyende oy kullanmış demek ki bu puanı hak ediyormuş fazla puan verilmiş demek çok gereksiz filmi sevmediğiniz için başkalarının puanlamasını etkilemeye çalışmayın emenim ki bu filme bu puanı haketmiyor diyen bir kişinin 10 puan verdiği bir filme bir başkası 1 puan vermiştir
snakes21
snakes21

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
harikaaaa
toughwings
toughwings

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmin puanı gerçekten çok fazla o kadarda güzel bi film değil
sercanduyan
sercanduyan

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
tavsiye üzerine izledim..fena film değil...ama bu puan çok fazla...