Geçmişin Gölgesinde
4,6

beysumedical
beysumedical

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu film 9.3 alıyorsa diyecek bişey yok truva titanic akıl oyunları cast away yeşil yol arkadaşlar abartmayın film en fazla 7 bu filme süper diyenlerin film zevki 0000000
khaleesi
khaleesi

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
izlemeyen pişman olur ((=
Ismail S
Ismail S

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
American History X (1998)ilk defa izledim, çok da geç kaldım...ama izledim...gerçekten takdire şayan bir filmmiş...Değindiği konusuyla ders niteliğinde olan bir film...Edward Norton için söze gerek yok... (9/10)
erhancetin
erhancetin

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Irkçılık Türkiye şartlarında bize uzak bir kavram ama ırkçılığı güzel bir şekilde anlatmış bu film bizlere.bence izlenmeli.Ama ben 9.3 edeceğine kesinlikle inanmıyorum.ben 8 veriyorum en fazla oda beyazperde kriterlerine göre.
aska-87
aska-87

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
izlemeyen varsa bu filmi,mutalaka izlemelidir ama seyretmeden önce ırkçılıkla ilgili ön yargılarınızı kafanızdan atın çünkü bu film ırkçılığa bambaşka bir gözle ve edward norton un mükemmel oyunculuğu ile bakmış.8.5/10
beck31
beck31

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en etkileyici filmlerden, hem kendi türü içinde hem genel anlamda baktığımızda kusursuz bulunası detaylarıyla.Edward Norton harika, defalarca izledim, yine izlerim.
Seza
Seza

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzel filmdi. Irkçılığı iyi anlatmış.
sel-1988
sel-1988

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film izlenir unutulur tadımlıktır yani, film izlenir tam anlamıyla doyarsın. norton mükemmel furlong müthiş. mutlaka izleyin..
AstalaVista
AstalaVista

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Irkçılığın kötü bişey olduğu daha güzel anlatılamazdı herhalde.. [ american history x ]
berattarman
berattarman

26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
harika bir film fakat öyle bir son ki insan çok duygulanıyor . oyunculuk ise harika
drummer-2
drummer-2

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ABD nin bağnaz ırkçı tarihinin ve görüşünün daha açık ve cesurca gözler önüne serildiği olmamıştı. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film
r0ckn-r0ll
r0ckn-r0ll

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son derece cesurca yapılmış bir film.Anlatımı sade,anlaşılır ve akıcı tutmak için fazla derinlere inilememiş.
Mesajlar iyi iletilmiş ama Sonu havada kaldı sanki.
Kesinlikle izlemediyseniz izleyin ....
basouekin
basouekin

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim ve son zencinin ölümün hala gözlerimin önünde gibi. ırkçılık kadar kötü bir şey yok. yönetmeni gerçekten cesur davranmış bu konuyle film yapmakta. izlenmesi gereken bir film .
sasili
sasili

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu kadar yükse puan ve ovgülere karşı bence o kadar da başyapıt değil hani.Çünkü filmde kurgu eksikliği net bir şekilde var ve oykü farklı bir yere çekilmiş ve kısa bitmiş.Hapishane ve gecmişin anlatıldığı yerler oldukça iyi işlenmiş onun dışında film basit bir insanlık filmi havasında.
edward nortonun filmin ortalarından dazlaklara karşı açtığı savaşa yonelik başka birşey yaşanmaması açıkcası lafta kalması filmin kısa bitmesinin net gostergesi.7/10
tanjubaydere
tanjubaydere

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Edward nortonun göz kamaştırıcı performansı ile birlikte, insanı derinden etkileyen bir yapıt. Bazı filmler vardır etkisinden günlerce çıkamazsınız, işte bu filmde onlardan biri. Belki başyapıt değil ama yine de mükemmel bi film. 10/9