Geçmişin Gölgesinde

başyapıt.
vuralkanmaz
vuralkanmaz

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
içinde hayata dair birçok mesaj barındıran,,hayatın ta kendisi bi film özellikle hapishane sahneleriyle oldukça duygulu ve bi o kadar da öfkeli bi film.tabi anlayanlara...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
edward norton harika oynamis, konu da guzeL....
yenilige-dogru
yenilige-dogru

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ırkçılığı ve getirdiği sonuçları gözler önüne seren mükemmel bi film.müthiş bi dram.10/9
samet-ozel
samet-ozel

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok sıkıcı bi konu,hiçbir heyecan bulamadım.Baştan sona ırkçılığı anlatan bi film.
erentos
erentos

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel ve gerçekleri gözler önüne seren bir filmdi. her ne kadar bazı sahnelerin çok abartıldığını düşünsem de, film izlemeye değerdi. siz de mutlaka izleyin bence.
svcnblgmz-
svcnblgmz-

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film kesinlikle izleyin pişman olmazsınız =)10/9
mfd-2
mfd-2

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle süper film ama tecavüz sahnesi biraz filme iğrençlik kattı. anlaşılır ama abartısız şekilde daha güzel film olurdu. 9/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tavsıye edebılecegım guzel bır fılm 10/9 ayrıcaa *FElON* fılmınıde sıddetle tavsıye ederım 10 numara fılm
1313cenk
1313cenk

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Senaryo iyi oyunculuk iyi.Kesinlekle tavsiye ederim.Edward Nortonu sevdiren film oldu bana.
Mehmet Ortaç
Mehmet Ortaç

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu o kadar muhteşemki filmin konusunun ne olduğunu siz anlamaya çalışmadan o kendiliğinden kafanızda belirliyor..! Ve o kadar muhteşem bir oyunculuk varki sizi hiç sıkmadan sonuna kadar harika bir biçimde taşıyor.Edward Norton her zaman harika fakat bu filmde oyunculuğuna oyunculuk katmış..!
filmkopat
filmkopat

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir karakter.Gerçekten harika bir film.Nerden izlersen oraya gidecek bir konusu var.ama sonunda seçim hakkın kalmıyor doğru olanı film beynine sokuyor...
gitarista-c
gitarista-c

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
pipoaga sana tamamen katılıyorum. gerçekten de müthiş bir oyunculuk müthiş bir film
Serkan Mert
Serkan Mert

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gercekten çok güzel bir film
alba42
alba42

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Dünyanın en iyi 5 filmine direk sokalabilecegim bir film.İnanılmaz ötesi bir kurgu ve konu.Mutlaka izleyin.