abidinhakki
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İzlerken kendimi Oceans Elevenda bu da var hissi veren bir yapım olmuş. Şoke etmek icin bir son hazırlamışlar, fakat Usual Suspects gibi olamaz. Spacey cılız bir oyunculuk cıkarmıs. Kesinlikle izlenir 7
Filmde morpeuhus amcayı görmek beni çok şaşırttı.Gerçi tanımakta zorlandım.Epey göbeklenmiş görmeyeli.Eee matrixden sonra pek göremedik kendilerini:) Nese filme gelince de black jack tutkunları için biçilmiş kaftan...
biraz "oceans"vari olmasına rağmen özgün başarıyı elde etmiş bir genç filmi "hocam; biz matematiği hayatta nerde kullanacağız ki bize öğretiyorsun." diyenlere bir nebze olsun cevap verebilecek bir eser.
Filmi izledikten sonra, 21 oynamayı ve kağıt saymayı öğrenesim geldi :))) Eğitmenin Kevin Space olması da etkili bunda tabi :)) 2 saatlik bir film ama vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamadım..Çok ilginç bir gerçek olaydan alınan bir senaryo var, başarılı genç oyuncular var, Kevin Space gibi bir oyuncu var, heyecan var , ışıltılı Vegas görüntüleri var, yaşama dair mesajlar da var...Daha ne olsun :) Filmin son sahnesi itibariyle de sanırım benim gibi yüzünüzde bir gülümsemeyle çıkacaksınız salondan muhtemelen..
çok hoş heyecanlı ve dnamik bir film özellikle son sahnesinde yaptığı süprizle daha da filme bağlanıyorsunuz..özellikle black jack bilenlerin daha büyük keyifle izleyeceği aşikar ...
Fena film değil ama çoğu sahneyi tekrar tekrar göstererek filmin süresini gereğinden fazla uzatmışlar işte tam yeter artık neden aynı şeyleri gösteriyorsunuz diyecekken Kate Bosworth karşınıza çıkıyor ve eriyorsunuz :) 6/10