4,2

RPDI
RPDI

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hakkaten çok iyiydi.çok büyük beklentilerle gitmemiştim.ama uzun bir film olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan izledim.performanslar senaryo gayet güzel.güzel bir yaz gününde keyifle izleyeceğiniz bir film.kaçırmayın.9/10
harun3404
harun3404

Filmin Sonu Şaşırtıcı , Oyunculuk Güzel

Gerçekten Çok Begendim

Arşivlenicek ve Arada bir izlenebilecek film

Bide 38. Dkıydı Sanırım Havaalanındaki Müzik Harikaydı :)

OSTde Bile Harika Parçalar Var

10/10
-ngel-lll
-ngel-lll

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
başta filmin konusu çok sıradan gelmişti bana ama filme girdim ve çok beğendm sonu da hiç beklemediğim şekilde çok güzel bitti herkese tavsiye ederim
fenoks
fenoks

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
harika bi filmdi tavsiye ediyorum uzun olması sizi korkutmasın bence sürükleyic,zamanın nsl geçtiğini anlamıcaksınız;)
47-hitman
47-hitman

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel ve iyi kurgulanmış bir film. Işıklar şehri Las Vegasta insanların kazanmak için ne tür yollar keşfettiğini görüyoruz, ama tabiki hiçbir plan kusursuz değildir. Kevin Spaceynin oyunculuğuna diyecek birşeyim yok son derece mükemmel bir performans ortaya çıkarmış. Jim Sturgess, Kate Bosworth ve Laurence Fishburnede gayet iyi oynamışlar. Kumarhane filmlerinden hoşlanıyorsanız ama özelliklede blackjack seviyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim kaçırmayın sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.
patron-US-
patron-US-

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kendini izlettiriyor!.. Bunuda akıcı ve ilgi çekici senaryosuna borçlu! Tabi Jim Suturgess ve Keven Spacey de unutulmamalı!..
vidoque2
vidoque2

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı olacağını düşünmüştüm ama güzeldi, hoşuma gitti, iyiki gitmişim. Eleştirmenlere aldırmayın gidin. Kalıcı olmayabilir ama eğlenceli.. (Müzikleri de güzeldi!) 7/10
dr-
dr-

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Şahane bir film..Şahane ama oyunculuklar ve konu kastım tabi..Bu filmin konusunda şaaşalı Vegas,Casino ortamlarını bütün ayrıntılarıyla görüyoruz ki herşey güzel kazandığın takdirde elbette.Tabi onun verdiği gazı dahil etmiyorum :)Ancak ne yazık ki bir psikoloji oyunu olan bu tip oyunların insanın -durma- psikolojisini bozduğu çok güzel anlatılıyor..Kısa yoldan para kazanmanın getirdiği artı veya eksiler.Bir gecede mi kazanıyorsun bir gecede de kaybedebilirsin..Kısacası heyecanlı bir 2 saat sizi bekliyor olacak,gidin derim..
miyobum
miyobum

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi harikaydı muhteşemdi çok atraksyondu :D tavsiye ederiimmmm
orcunguven
orcunguven

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film gayet güzel arkadaşlar, seyredilebilirlik derecesini yüksek buluyorum.. Sonuda gayet güzel bitiyor.. Seyredin mutlaka..
hayati-demirer
hayati-demirer

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Klasik Vegas filmleri ve Amerikan Rüyası formülü ile aslında standartları içinde güzel bir film. Ama film boyunca kül yutmayan ve kumar masasına tövbe etmiş olarak tanıdığımız Kevin Spaceyin oynadığı Prof karakterinin filmin sonunda öğrencisi tarafından tekrar oynamaya ikna edilmesi sahnesi o kadar inandırıclıktan uzak ki, seyirciyi ikna edemiyor. Final de buna bağlandığı için sonunda "yine bildik fimlerden birini izledik işte" diyorsunuz...
keratosit
keratosit

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin türüne dram yazmışlar ama bence pek alakası yoktu. İçinde hem komedi hem de kart dehası yatıyor. Rain man deki benzer konu işlense de izlenebilecek film. 8/10
ilsalaron
ilsalaron

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi bir hayli uzun ve bir türlü bitmek bilmeyen olmasına rağmen yine de beğendim. Sürekleyici bir konusu olan, Kevin Spacey ve Jim Sturgess oyunculukların ön plana çıktığı başarılı bir yapım.
denz-2
denz-2

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel film, tavsiye edilir..
goksel-gunduz
goksel-gunduz

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir filmdi. Normalde 7 verecektim filme ama sonu gerçekten beklemediğim bir şekilde bitti o yüzden 8 vereceğim :)