izlemeklazım
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
21i yine çalıştığım sinema salonunda bi kaç kez izledim,doğrusunu söylemek gerekirse,gereksiz aksiyon filmlerinden bıkmış birisi olarak Hollywoodtan böyle bi film çıkmasını görmek mutlu etti beni.Belki senaryo basit bi öyküden yola çıkılarak yapılmış olabilir,ama gayet iyi çekilmiş ve gayette iyi kurgulanmış,oyuncularda sağlam oynamış.En çok güvenlikçi elemanı beğendim,başrolde oynayan çocuğa çok sağlam yumruklar attı.Şaka bir yana vasatın üstünde güzel bir kumar filmi olmuş.Matematiğe ve mantığa iyi değinmiş,müziklerde süper oturmuş.kolay kolay vermediğim bi not 10/7
Filim güzel bir senaryoya sahip ,fakat şimdilerde Las Vegasta bu dümenin çevrilmesi hiç kolay değil.Termal kameralar ve hareket algılayıcı reflektör kameralar ve bir yığın eğitimden geçmiş güvenlik elemanları var.Gerçek hayatta banka soymak ne kadar zor ise ,burdada bu dümen sökmez.Film işte :)
Çok güzel ve iyi kurgulanmış bir film. Işıklar şehri Las Vegasta insanların kazanmak için ne tür yollar keşfettiğini görüyoruz, ama tabiki hiçbir plan kusursuz değildir. Kevin Spaceynin oyunculuğuna diyecek birşeyim yok son derece mükemmel bir performans ortaya çıkarmış. Jim Sturgess, Kate Bosworth ve Laurence Fishburnede gayet iyi oynamışlar. Kumarhane filmlerinden hoşlanıyorsanız ama özelliklede blackjack seviyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim kaçırmayın sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.
Sıkıcı olacağını düşünmüştüm ama güzeldi, hoşuma gitti, iyiki gitmişim. Eleştirmenlere aldırmayın gidin. Kalıcı olmayabilir ama eğlenceli.. (Müzikleri de güzeldi!) 7/10
Filmi bir hayli uzun ve bir türlü bitmek bilmeyen olmasına rağmen yine de beğendim. Sürekleyici bir konusu olan, Kevin Spacey ve Jim Sturgess oyunculukların ön plana çıktığı başarılı bir yapım.