4,2

Actor-Ums
Actor-Ums

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmde tanıdık oyuncu sayısının az olması kesinlikle sizi şaşırtmasın. her dakikası heyecanlı diyebilirm. filmin eksi tarafını göremedim. bu yüzden gitmenizi tavsiye ederim. bu filmde para hırsını çok güzel bir biçimde göreceksiniz.
mrs-durden
mrs-durden

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film insan izlerken hiç sıkılmıyor çünkü bol aksiyonlu ve çok zevkli sahneler var kevin spacey ise yine harika. müzik seçimleri de çok güzel yapılmış keyifle izlenecek bir film bu arada film gerçek bir olayı anlatıyor
RPDI
RPDI

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hakkaten çok iyiydi.çok büyük beklentilerle gitmemiştim.ama uzun bir film olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan izledim.performanslar senaryo gayet güzel.güzel bir yaz gününde keyifle izleyeceğiniz bir film.kaçırmayın.9/10
-ngel-lll
-ngel-lll

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
başta filmin konusu çok sıradan gelmişti bana ama filme girdim ve çok beğendm sonu da hiç beklemediğim şekilde çok güzel bitti herkese tavsiye ederim
patron-US-
patron-US-

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kendini izlettiriyor!.. Bunuda akıcı ve ilgi çekici senaryosuna borçlu! Tabi Jim Suturgess ve Keven Spacey de unutulmamalı!..
miyobum
miyobum

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi harikaydı muhteşemdi çok atraksyondu :D tavsiye ederiimmmm
keratosit
keratosit

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin türüne dram yazmışlar ama bence pek alakası yoktu. İçinde hem komedi hem de kart dehası yatıyor. Rain man deki benzer konu işlense de izlenebilecek film. 8/10
denz-2
denz-2

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel film, tavsiye edilir..
goksel-gunduz
goksel-gunduz

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir filmdi. Normalde 7 verecektim filme ama sonu gerçekten beklemediğim bir şekilde bitti o yüzden 8 vereceğim :)
sinanturk38
sinanturk38

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim zekanın ve hayat tecrübesinin anlatıldığı bi film olmuş oyuncular gayet iyi bence izlenmeye değer bi film 10/9 veriyorum film de önemli olan sıkılmadan ve ileride ne olucak hissini vermesidir diye düşünüyorum
lastwarrior54
lastwarrior54

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
zevkli vakit geçirmek için ideal bir film akıcı nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz kanımca 10/8 sizinde izlemenizi tavsiye ederim ! karar sizin!
emreavcar
emreavcar

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
..."Monster in Law" ve "Legally Blonde" gibi vasat yapimlarla tanidigimiz yonetmen Robert Luketic, belki ortaya yine cok iyi bir is cikartamiyor ama en azindan zevkle seyredilen bir filmden de seyircisini mahrum etmiyor. "21" ozellikle genc oyuncu Jim Sturgessin sempatikligi ile isi surukluyor. Ancak suresinin hikayesi geregi gerektirdiginden uzun olusu ve son yarim saate girerken finalini onceden acik etmesiyle puan kaybettigi soylenebilir. Kevin Spaceynin de klasik mimiklerinden kurtulmadan sergiledigi performansi ile uzun bir suredir vurucu bir filmle karsimiza cikmama konusunda israrci olmasi da uzucu... (6/10)
monsermose
monsermose

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.
sinobella
sinobella

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim ve gayet iyi buldum işleyiş açısından diğer filmlerden ayrılıyor.oyunculuklar abartılı değil ve bekleneni veriyor.tavsiye ederim geldiğinde mutlaka izleyin...