gerçekten zeka uzerine kurulmuş mukemmel bir film son zamanların en guzel filmi diyeblrz bence 10 uzernden 10 kesinlikle izlenmesi greken bir film çok dikkat istiyor ve filmin sonu çok saşırtıyor
film konu bakımından cok güzel fakat 9 yada 10 puanı haketmiyor filmin üstüne daha iyi gidilseydi harikulade bir film olurdu ama kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden bir tanesi
filmi izledim zekanın ve hayat tecrübesinin anlatıldığı bi film olmuş oyuncular gayet iyi bence izlenmeye değer bi film 10/9 veriyorum film de önemli olan sıkılmadan ve ileride ne olucak hissini vermesidir diye düşünüyorum
Akıl oyunları gibi bir film denilebir en azından başlarda bana öyle bir izlenim verdi fakat sonradan tipik bir amerikan filimi özelliğini taşımaya başladı biarzcık hayal kırıklığına uğradım ama yinede güzel film.
şuradada bir yorumda bulunulmuş: http://tinyurl.com/21filimi
konu ilginç bir konu,film sürükleyici ve eğlenceli..müziklerse çok güzel daha önce pek rastlamadığımız müzikleri kullanmışlar.kazanmanın insanları ne kadar mutlu ettiğini,kaybetmeninse ne kadar aciz duruma soktuğuna değinen bir film..
Son derece eğlenceli, akıcı ve sürükleyici bir gençlik filmi. Kumarhanelerin büyüleyici dünyasını bir soygun dinamiğiyle birleştiren, temposunu bir an bile düşürmeyen eğlenceli bir macera-suç yapımı. İzlerken yüksek temposu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız film, özellikle son 20 dakikasındaki beklenmedik hikaye dönüşleri, zekice kurgulanmış "oyun içinde oyun" yapısı ve finalinin kusursuz bağlanmasıyla şaşırtmayı başarıyor. Filmin en güçlü yanlarından biri Las Vegas’ın ışıltılı, lüks yaşamı ile kumarhane masalarındaki gerilim, karakterlerin kendi aralarında kullandıkları gizli işaretler ve yakalanma riski sürekli tetikte tutan seyir deneyimi yaratan yönü. Türünü sevenlere Ocean's serisini de izlemesini tavsiye ederim.