4,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
arkadaslar flmn konusu cok saglam ve zekice yapilmis kevin spacey varsa sorun olmaz sddetle tavsye edyorum cok sey kacrrsnz 5/5
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
'21' kendini seyrettiren, akan filmlerdendi. Oyuncu kadrosu da iyidi. Mgmt grubunun, filmin açılış jeneriğinde kullanılan 'Time to Pretend' şarkısı da, filmle özdeşleşmiş durumda.
HAMLET1980
HAMLET1980

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
10 numara film niye bu kadar az puan almış anlamadım çok kaliteli.
Sdk-JK
Sdk-JK

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
'Kazanana Tavuk Bedava'Uzun zamandır bu kadar harika film izlemedim.Gerek müzikleri,gerek ilginç senaryosu gerekse de müthiş finali ile harika bir film.Filmin aldığı puanıda az buldum en az 8i çok rahat hakediyor.10/10
dr-
dr-

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Şahane bir film..Şahane ama oyunculuklar ve konu kastım tabi..Bu filmin konusunda şaaşalı Vegas,Casino ortamlarını bütün ayrıntılarıyla görüyoruz ki herşey güzel kazandığın takdirde elbette.Tabi onun verdiği gazı dahil etmiyorum :)Ancak ne yazık ki bir psikoloji oyunu olan bu tip oyunların insanın -durma- psikolojisini bozduğu çok güzel anlatılıyor..Kısa yoldan para kazanmanın getirdiği artı veya eksiler.Bir gecede mi kazanıyorsun bir gecede de kaybedebilirsin..Kısacası heyecanlı bir 2 saat sizi bekliyor olacak,gidin derim..
ahmetkenan3
ahmetkenan3

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fılm mukemmel fılmı dun gece 3de ızledım bugun 10 kez daha ızleyesım geldı o derece muthıs bı fılm
nellyo33
nellyo33

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
iyi kurgulanmış bir film tereddüt etmeden izleyebilirsiniz . film tam hakettiği puanı almış herkezi kutluyorum 10/7,7
Lee-2
Lee-2

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir filmdi gerçekten ama burs alabilmek için ilginç hikayeyi anlattığı sahnede filmin en başında ve en sonda giydiği şeyler farklı büyük bir hata
Ayaz
Ayaz

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sıradan bir film sanıp yanılmayın.Beklentinizin üstünde bir filmle karşılşacaksınız.
melisa-92
melisa-92

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel filmdi. Ben çok beğendim. Çocuğun zeka kapasitesi oldukça fazla zaten :D Hayran kaldım.
Polat KILIÇ
Polat KILIÇ

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Dolandırıcılıkta mektepli olmak da varmış ancak netice kumar tüm kötülüğün anası ama film efsane izleyin
Şenyıldız
Şenyıldız

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo çok güzel gerçekten. kevin spacey çok güzel oynamış yine. hakkını vermiş. paranız boşa gitmez izleyin. 10/10
Beethoven-2
Beethoven-2

27 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film! Film gibi film yani. İçinde aksiyon, yaratıcılık, dram, zeka? Ne ararsan var. İlk kez ?K-PAX? filmiyle tanıdığım Kevin Spacey zaten yeterince kaliteli bir oyuncu. Bu filmde oynadığı rol ne siyah, ne beyaz, biraz griye kaçmış. Ona filmin başında ?good guy? (iyi adam), sonunda ise ?bad guy? (kötü adam) diyesim geldi. Filmin kurgusu, konusu, dialoglar ve olay akışı bence daha iy i olamazdı. Hiçbir yerinde üflemedim veya sıkılmadım. 28 yaşındaki dünya tatlısı ve güzellik timsali Kate Bosworth'e ise söyleyecek hiçbir şeyim yok. İnşallah dier filmlerini de görebilirim. Kısaca film harika: 10/10!
prensesozlemmm
prensesozlemmm

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmlerden biriydi.. Puan olarak daha fazlasını hakediyor.
harun3404
harun3404

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin Sonu Şaşırtıcı , Oyunculuk Güzel

Gerçekten Çok Begendim

Arşivlenicek ve Arada bir izlenebilecek film

Bide 38. Dkıydı Sanırım Havaalanındaki Müzik Harikaydı :)

OSTde Bile Harika Parçalar Var

10/10