4,2

meekcan
meekcan

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Diğer kumar filmlerinden çok farklı değil ama sıkılmadan izleyebileceğiz güzel bir film.
vidoque2
vidoque2

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı olacağını düşünmüştüm ama güzeldi, hoşuma gitti, iyiki gitmişim. Eleştirmenlere aldırmayın gidin. Kalıcı olmayabilir ama eğlenceli.. (Müzikleri de güzeldi!) 7/10
47-hitman
47-hitman

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel ve iyi kurgulanmış bir film. Işıklar şehri Las Vegasta insanların kazanmak için ne tür yollar keşfettiğini görüyoruz, ama tabiki hiçbir plan kusursuz değildir. Kevin Spaceynin oyunculuğuna diyecek birşeyim yok son derece mükemmel bir performans ortaya çıkarmış. Jim Sturgess, Kate Bosworth ve Laurence Fishburnede gayet iyi oynamışlar. Kumarhane filmlerinden hoşlanıyorsanız ama özelliklede blackjack seviyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim kaçırmayın sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.
izlemeklazım
izlemeklazım

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
otrivine
otrivine

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmde neden inatla aynı casinoda oynamak istedikleri dışında daha bir çok mantık hatası bulunuyor ama bunları görmezden gelmeye çalışırsanız rahat sıkılmadan izlenebilecek bir film.
muharrem-oz
muharrem-oz

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film beklediğimden daha iyi,kağıt oyunlarını sevenler uzak dursun bağımlılık yapabilir
ehlikeyif
ehlikeyif

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Standart, son dönemlerde örneği çok olan ve şans oyunları üzerine kurulu bir senaryoya sahip, zeka filmi :) İzledikten sonra pişman olmazsınız ama tadı da damağınızda kalmayacak. 6/10