alba42
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmden anlamayan insanlar düşük puanlarla filmin puanını düşürüyor.Kesinlikle aldanmayın ona.Film mükemmel gerçekten.8 puanı hakeden bir film.Ama sinemadan anlamayan çocuklar düşük puan veriyor!
'baba' bir film. senaryosuyla, kurgusuyla, oyunculuklarıyla dahiyane bir film. kevin spaceye alkış, genç yetenek jim sturgessi de ilk burada fark ettim :) film bitince atlayıp vegasa gidesim geldi :)arşivlik. 8/10
Aklın paranın önünde olduğuna dair güzel yapıt.Yeri geldiğinde paraya hayır deyip sahip olduklarınızla yola tekrar baştan başlayabileceğinizi gösteren sizi sıkmadan izlettiren bir film.Blackjack oyununu bilenler bu oyundan zevk alarak izleyeceklerdir.Aklınızla birlikte bir sevdiğiniz varsa herşeyi tekrar kazanabilirsiniz.saygılarımla...
Olumsuz eleştiri yapan arkadaşları hiç anlayamıyorum, ben dahi öyle çok kolay kolay film beğenen biri değilim ama gerçekten bu filmden çok hoşlandım.
Tamam elbetteki kült bir film veya başyapıt demiyorum ama gerçekten izlediğiniz süre boyunca sizi hiç sıkmayan, o hoş finaliyle yüzünüzde bir tebessüm bırakan senenin en hoş filmlerinden biri bence üstüne Spacey ve Fishbourne da cabası...
Bence canınız çok sıkkınsa, 2 saatlik bir molaya ihtiyacınız varsa bu film sizi alıp biyerlere götürmek için ideal; kaçırmayın derim... 8,3/10
Severek izledim filmi ama bazen zevk aldığınız bir şeyde bir eksik vardır ama bir türlü bulamazsınızya bendede bu his oldu . Sanırım heyecansız bir film olması buna sebep oldu .. Çok güzel bir film değil eh işte sanırım tam açıklaması olur
bence yorumlar biraz abartılı olmuş fena film değil ama bi heyecan yaşatmıyor bi gerilim yaşatamıyor bence çok daha iyisi olabilirdi vasat ı aşamamış bi film 10-6